FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 2-3

Ionuț Șerban reacționează după eliminarea cu FCSB: „Mi-am pierdut controlul, dar trebuia «roșu» și la Tănase”

Ionuț Șerban, eliminat
Ionuț Șerban, eliminat

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 09:42 / Actualizat luni, 21 martie 2022 11:10

Ionuț Șerban (30 de ani), căpitanul celor de la FC Argeș, a analizat faza în urma căreia a fost eliminat în duelul cu FCSB, pierdut de piteșteni, scor 2-3.

Șerban a fost eliminat în minutul 68 după ce l-a lovit cu palma peste față pe Florin Tănase. Totul s-a produs în urma unui conflict între Tănase și Said, care a degenerat.

„Am fost și înger, şi demon. A fost o fază în care mi-am pierdut controlul, îmi cer scuze. Trebuia «roşu»şi la Tănase, pentru că el a început. Nu trebuia să o fac, îmi cer scuze. A fost un meci cu încărcătură, un meci cu o echipă bună. O să am o discuţie cu antrenorul, dar nu azi, la cald. 

De mâine avem timp, acum e şi pauza cu naţionala şi o să avem o discuţie. E un gest care nu e frumos şi îl regret. A fost un meci cu miză. Eu zic că a fost agresivitate şi din partea lor. Azi ăsta a fost ritmul jocului, dar vom vedea”, a declarat Șerban potrivit Telekom Sport.

Șerban trebuia eliminat mai devreme

Mijlocașul argeșenilor trebuia să fie trimis la cabine mai devreme. În minutul 66 acesta a avut o intrare energică la același Tănase, pe care l-a lovit cu piciorul în burtă. 

Șerban îl faultează pe Florin Tănase și trebuia să fie eliminat pentru intenție! Piteșteanul trebuia, așadar, trimis la cabine mai devreme.

- verdictul specialuistului GSP în arbitraje

VIDEO Dumitru Dragomir, uluit după Argeș - FCSB: „Doamne, ferește!” » Derapaje în direct: „Sunt niște «bulangii»” + „El e «parașută»!”

Citește alte știri din Liga 1:

De la 2 la 9: „centralul” Mladinovici deschide lista repetenților de la Pitești + Omul lăsat acasă de Iordănescu, jucătorul meciului
FC Argeș - FCSB 2-3
De la 2 la 9: „centralul” Mladinovici deschide lista repetenților de la Pitești + Omul lăsat acasă de Iordănescu, jucătorul meciului
Manual de utilizare VAR în România » Managerul de proiect prezintă, prin intermediul GSP, modul în care va fi pus în practică sistemul începând din sezonul viitor
SISTEMUL VAR
Manual de utilizare VAR în România » Managerul de proiect prezintă, prin intermediul GSP, modul în care va fi pus în practică sistemul începând din sezonul viitor

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
ekneb
ekneb  •  21 Martie 2022, 17:05

Cat tupeu are asta, de ce merita tanase rosu??? Pt ca asa a visat el !!!! Totusi ca sa fie multumit si serban, poate merita tanase o punga de bomboane de la arbitru, sau un cartonas verde, sau niste sarmale din partea lui budescu zis sarmalutza, sau o votca de la Tamas, dar tot nu inteleg argumentul lui serban pt rosu la tanase.

wzrx
wzrx  •  21 Martie 2022, 14:11
Postat de Dumitru Ciobanu pe 21 Martie 2022, 12:21

***

Tie asa ti-a parut meciul la tv? Ca nu am jucat corect!? Bine ca ati batut voi cu rapidu pe fcsb campionatul asta, ah stai ca v-au batut, corect ;). Orice meci e blat in mintile voastre. Sa va vad ca jucati voi 10% din ce am jucat noi campionatul viitor.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  21 Martie 2022, 12:21
Postat de raspunzel pe 21 Martie 2022, 11:42

Altu care traieste in lumea lui ....no comment :))) Cand vin oameni care au jucat fotbal sau care au arbitrat o viata si iti spun ca ... in meciul cu Voluntari TREBUIA ACORDAT 11m la FAULTUL lui Armas la Tanase.... ca serban trebuia sa primeasca Rosu cand l-a lovit INTENTIONAT cu piciorul in abdomen pe Tanase....iar tu vezi simulari si provocari...ce draq ar mai fi de spus ....traieste in continuare in Fantesy World :))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează