FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FC Botoșani a decis soarta lui Leo Grozavu! "Există lucruri pe care nu le-am pus la punct"

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2015 18:58

Conducerea celor de la FC Botoşani s-a întîlnit marţi cu antrenorul Leo Grozavu, pentru a discuta despre rezultatele dezastruase din acest start de sezon, iar la finalul întîlnirii s-a decis soarta tehnicianului.

Chiar dacă l-au ameninţat cu demiterea dacă echipa va pierde la Cluj, conducătorii de la FC Botoşani l-au confirmat în funcţie pe Leo Grozavu. "Nu a fost o dezbatere cu "DA" sau "NU", ci a fost o analiză a situaţiei actuale, care este foarte îngrijorătoare, aşa cum simt toţi cei care iubesc şi respectă FC Botoşani.

Ca atare soluţia pe termen lung este Leo Grozavu, avînd în vedere că toată construcţia echipei noastre porneşte de la unele principii şi de la jucătorii aduşi de el. Lucrurile par în regulă la socoteli, însă situaţia echipei nu ne da linişte.

Nu pot exista modificări. Vrem să continuăm cu Leo Grozavu pentru că existe unele lucruri pe care nu am reuşit să le punem la punct, din cauza timpului foarte scurt pe care l-am avut vara asta. Faptul că am jucat în Europa League ne-a făcut să ne grăbim cu transferurile.

Pînă la urmă se pare că am greşit la unele transferuri, dar vom continua cu Leo. Trebuie să dăm drumul la doi-trei jucători, noi sau mai vechi", a spus finanţatorul Valeriu Iftime. Acesta a adăugat că nu există o clauză de reziliere a contractului şi că Leo Grozavu rămîn doar pentru că are în continuare încredere în el.

"Nu are nicio clauză de reziliere şi poate pleca de la FC Botoşani fără niciun cost suplimentar al nostru oricînd îi spun eu să plece. E o chestie reală şi nu e genul lui să pună astfel de clauze. Nu semnăm eu în primul rînd aşa ceva. Nu mă pot lega la cap cu un antrenor. M-am consultat şi cu actionarii mei. M-am ocupat de fotbal zilele astea cum nu am făcut-o niciodată", a mai precizat Iftime.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  01 Septembrie 2015, 20:10

Oameni cu scaun la cap! :-) HaiBotosani!!!

romelo777
romelo777  •  01 Septembrie 2015, 19:40

foarte frumos!asa procedeaza o conducere normala!si la transferuri au dreptate,brata,costin sunt depasiti!in schimb cu cabrera au nimerit-o!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close