FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

UPDATE FC Botoșani își ia antrenor din Liga a 2-a » Gaz Metan încă nu s-a înțeles cu noul antrenor

Articol de - Publicat marti, 05 aprilie 2016 15:59

FC Botoșani i-a reziliat contractul de comun acord lui Cristi Pustai după înfrângerea cu CSU Craiova, 1-2, și imediat a început negocierile cu Cristi Popovici și Leo Grozavu, de la Gaz Metan Mediaș.

update 05.04.2016

Gaz Metan Mediaș nu s-a înțeles cu Cornel Țălnar.  Nici antrenorul și nici Ioan Mărginean, care trebuia să fie președinte, nu s-au înțeles cu cei din conducerea echipei.

Știrea inițială:

Tehnicianul lui SC Bacău n-a acceptat condițiile șefilor de la Botoșani, însă Grozavu, cel care a mai antrenat formația moldoveană și în 2014, a acceptat imediat și în următoarele ore urmează să-l semneze contractul.

Grozavu s-a despărțit azi oficial de Gaz Metan Mediaș, care e lider în liga secundă. În locul acestuia, pe banca medieșenilor va veni Cornel Țălnar, fostul antrenor al lui Dinamo. La Mediaș se va duce și Ioan Mărginean în locul lui Ioan Horoba care și-a dat demisia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează