FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Ofertă de 600.000 de euro pentru golgheterul din SuperLigă

Sebastian Mailat, în dreapta // foto: Imago Images
Sebastian Mailat, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 08:31 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 10:11

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a anunțat că a refuzat o ofertă de 600.000 de euro pentru Sebastian Mailat (25 de ani), golgheterul echipei în sezonul trecut de SuperLigă, cu 16 goluri.

Autor a 16 goluri în 36 de meciuri din poziția de extremă stânga, Mailat a atras atenția mai multor echipe din fotbalul european prin stilul său electrizant și execuțiile spectaculoase. Pe numele său a venit deja o ofertă concretă, de la echipa lituaniană Zalgiris Vilnius, dar cluburile nu au căzut de acord asupra sumei de transfer.

Lituanienii au oferit 600.000 de euro, FC Botoșani cere un milion. Discuțiile s-au împotmolit, dar Iftime rămâne ferm pe poziții: fără un milion de euro, cel mai bun marcator român din SuperLigă nu pleacă.

Florin Prunea îl face praf pe Adrian Mutu: „E jenant să pleci de la Rapid la Neftchi Baku. Pare un antrenor disperat după bani”
RAPID
Florin Prunea îl face praf pe Adrian Mutu: „E jenant să pleci de la Rapid la Neftchi Baku. Pare un antrenor disperat după bani”

Ofertă de 600.000 de euro pentru Sebastian Mailat, golgheterul lui FC Botoșani

„Am avut o ofertă din Lituania pentru el, dar a căzut transferul. Nu am fost de acord cu suma și asta a fost. A fost interes pentru el și din liga a doua din Franța, din Ungaria și aceasta, din Lituania.

Singura ofertă scrisă a fost din Lituania, din Liga 1 nu am avut nimic. Prețul e un milion de euro, ne-am mai gândit, depinde mult și de oferte. Cine dă un milion, îl ia!

Din Lituania am avut 600.000 de euro, am cerut un milion și de aceea nu s-a făcut mutarea”, a precizat Iftime conform sport.ro.

Ajuns la Botoșani în ianuarie 2022, Mailat mai are contract cu moldovenii până în vara lui 2024. El a ajuns în Moldova de la CFR Cluj, care l-a lăsat să plece liber după mai mulți ani în care îl împrumutase succesiv la Gaz Metan, U Cluj și FC Voluntari.

Mai multe știri din SuperLigă:

Jucătorul care și-a anunțat plecarea de la Dinamo: „Mulțumesc pentru tot”

Denis Alibec, ofertat: „Sper să fac alegerea potrivită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  08 Iulie 2023, 10:02

600 de mii pentru Mailat sunt aur. Trebuia sa-l ia Iftime in spate sa-l duca pana in Lituania..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close