FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FC Rostov îl cere pe Mevlja » Ce ofertă au făcut rușii pentru fundașul sloven și care e răspunsul lui Dinamo

Cota lui Mevlja pe transfermarkt.de e de 1,5 milioane de euro, cea mai mare din carieră // Foto: Raed Krishan
Cota lui Mevlja pe transfermarkt.de e de 1,5 milioane de euro, cea mai mare din carieră // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2016 00:00

Vicecampioana Rusiei oferă 350.000 de euro și 10% dintr-un viitor transfer pentru a-l transfera imediat pe stoperul sloven, căruia e gata să-i asigure un salariu de patru ori mai mare decât în Ștefan cel Mare.

Om de bază în trupa lui Andone, Miha Mevlja are o ofertă tentantă din Rusia, dar Dinamo refuză momentan să-i dea drumul.

Reprezentat de Antonio Stoian, fost portar al Buzăului, stoperul sloven e dorit de FC Rostov, formație care a terminat pe locul 2 sezonul trecut în Rusia și va juca împotriva lui Anderlecht în turul 3 preliminar din Champions League.

Vicecampioana de pe Don e gata să achite 350.000 de euro și 10% dintr-un viitor transfer pentru a-l aduce pe Mevlja, care mai are contract cu Dinamo pentru încă un sezon.

"Câinii" ar cere însă 500.000 de euro într-o singură tranșă, variantă deocamdată neagreată de ruși. FC Rostov i-ar fi propus fundașului un salariu de 300.000 de euro pe an, de patru ori mai mult decât câștigă în Ștefan cel Mare!

Mișcarea stă deocamdată în cumpănă din două motive. Mai întâi, Andone nu e de acord cu despărțirea intempestivă de Mevlja, care e unul dintre pilonii formației.

Apoi, FC Rostov e dispusă să mai aștepte și rezultatul "dublei" cu Anderlecht din UCL, iar o eventuală calificare în play-off i-ar determina pe șefii clubului să intensifice demersurile pentru aducerea slovenului.

45de partide a evoluat Mevlja pentru Dinamo în sezonul trecut, în toate competițiile: 35 partide în campionat, 6 în Cupa României și 4 în Cupa Ligii

1e numărul selecțiilor lui Mevlja în naționala Sloveniei; a adunat 19 meciuri în reprezentativele U19 și U21 ale țării sale

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
calinescu_
calinescu_  •  22 Iulie 2016, 20:32

POATE 3.5 MILIOANE ....!!!!! ARE 10 CLASE PESTE VARELA ....!!!!

zecs93
zecs93  •  22 Iulie 2016, 17:12

mevlja valoreaza cel putin 1 milion jumate-2 milioane, este cel mai bun stoper din romania, alaturi de puljic au format cel mai tare cuplu de fundasi centrali pe care i-a avut Romania in ultimii 5 ani !!!

159273521119211
Florin Popescu  •  22 Iulie 2016, 15:36

datil inprumut sau degeaba si o sa se alega praful de dinamo.o s vedeti minia suporterilor dinamovisti in 3 etape si atunci o sa aruncati vina unl pe altul. ando ca a cerut jucatori si ne goita o sa spuna ca andone sa bazat pe tineri.mie sila sunt dinamovist de mic si cred ca nu.. voi mai vede nici in urmatorii 10 ani nimic schimbat la dinamo

Vezi toate comentariile (24)
Comentează