FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - PETROLUL

video Penalty contestat puternic în FC Voluntari - Petrolul: ploieștenii au egalat după o simulare! Irobiso ar fi trebuit eliminat

Irobiso a intrat în Matricardi și a primit penalty +9   FOTO
Irobiso a intrat în Matricardi și a primit penalty

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 21:30 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 22:45

Gheorghe Grozav a egalat în FC Voluntari - Petrolul dintr-un penalty dictat ușor de „centralul” Sorin Costreie. Astfel, s-a intrat la cabine cu scorul de 1-1.

În minutul 41, Christian Irobiso a căzut în careul advers și s-a rostogolit pe gazon după un contact cu Patricio Matricardi. Arbitrul Sorin Costreie nu a stat pe gânduri și a arătat imediat spre punctul cu var, spre stupefacția gazdelor.

MM Stoica a IZBUCNIT în studio: „Numai un animal poate face așa ceva! Onea, ești un micuț!”
RAPID - FCSB 1-0
MM Stoica a IZBUCNIT în studio: „Numai un animal poate face așa ceva! Onea, ești un micuț!”

Penalty contestat puternic în FC Voluntari - Petrolul: așa au egalat ploieștenii

Ce s-a întâmplat? Aflat în urmărirea mingii, Irobiso a trecut în viteză pe lângă Matricardi, care era static. Nigerianul a intrat cu șoldul în Matricardi, care lăsase fundul în spate, și s-a aruncat pe gazon, rostogolindu-se de câteva ori.

Sorin Costreie a fost convins de căderea artistică a nigerianului și a dictat penalty pentru Petrolul. Decizia a fost aprobată și din camera VAR, de perechea Horia Mladinovici - Marius Badea. Costreie nu a fost chemat să revadă faza. 

Nigerianul mai avea un galben și, dacă ar fi fost taxat pentru simulare, urma să fie eliminat.

+5 FOTO

Gheorghe Grozav a „confiscat” mingea și a transformat impecabil, sub bara transversală, pentru 1-1. Anterior, Marcelo Lopes punctase pentru ilfoveni.

Citește mai multe știri din Liga 1:

MM acuză o CONSPIRAȚIE: „N-ar da bine pentru FRF ca FCSB să câștige campionatul!” + Reclamă alte 3 faze de arbitraj cu Rapid: „Penalty evident!”

Gafă colosală în U Cluj - Mioveni » Dică a început să râdă pe bancă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
mihaitanase
mihaitanase  •  25 Aprilie 2023, 14:58

Nu a fost simulare , a fost penalty clar ! Matricardi a făcut un bodicek clar ! Nu trebuie să rupi adversarul că să fie fault !

ccristian0
ccristian0  •  25 Aprilie 2023, 09:06

Penibil a fost nu numai arbitrul, care s-a trezit fluierand ceva ce doar el a vazut, dar si orbul din camera VAR, care ar fi trebuit sa ii urle in casca fluierasului sa se afla intr-o mare eroare! Este probabil cel mai jenant penalty acordat in ultimii 10 ani in Liga 1. Arbitrul nu are nici o scuza, pur si simplu a fost furt pe fata!

Haha1989
Haha1989  •  24 Aprilie 2023, 22:22

Ma întreb cine a pariat pe 11 m în meci, ori ca marchează Petrolul, asa lovitura de la 11m numai dacă vrei sa dai cu un motiv dai

Vezi toate comentariile (3)
Comentează