FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ GSP

ANALIZĂ Detaliul care o poate face pe FCSB campioană » Concluzia GSP după ce a analizat fiecare candidată în parte

FCSB are cea mai scumpă bancă de rezerve / Sursă foto: GSP +9   FOTO
FCSB are cea mai scumpă bancă de rezerve / Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat joi, 13 iulie 2023 08:35 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 08:58

Cine are cea mai bună bancă în noul sezon dintre cele 5 candidate la titlu: cuplul Pintilii - Charalambous are la dispoziție la FCSB jucători care împreună ajung la aproape 9 milioane de euro cotă, cu aproape 40% peste a doua clasată, CFR ♦ Farul stă dezastruos în această ierarhie, în vreme ce surpriza e Rapid, plasată peste Craiova și aproape la același nivel cu CFR ♦ Jucătorii cei mai valoroși care sunt anunțați rezervă în noul sezon: Cordea, Petrila și Edjouma. 

GSP.ro a făcut joi un preview pentru lupta la titlu și a analizat cele 5 candidate, Farul, FCSB, CFR, Universitatea Craiova și Rapid, din perspectiva a 4 capitole, dintre care unul era referitor la echipa standard. 

Astăzi, ziarul face o radiografie completă și pentru ceea ce propun aceste grupări în ceea ce privește echipa de rezerve. Adică alternativele la titularii celor 11 posturi. 

Pe parcursul unui sezon, jucătorii de pe bancă devin de multe ori aproape la fel de importanți ca titularii. Câteva argumente: 

  • modul în care intră pe parcursul jocurilor, mai ales că e în continuare activă legea cu 5 schimbări;
  • cum apar și ce randament au atunci când titularii sunt accidentați sau suspendați;
  • nu în ultimul rând, modul în care se prezintă în antrenamente, acolo unde și de nivelul lor depinde calitatea numelor care vor fi în formula de start.
GSP a făcut o analiză a luptei la titlu în Superliga » Plusurile și minusurile celor 5 candidate: Care e antrenorul de 5 stele + cine are suporteri de 3
SUPERLIGA
GSP a făcut o analiză a luptei la titlu în Superliga » Plusurile și minusurile celor 5 candidate: Care e antrenorul de 5 stele + cine are suporteri de 3

Andrei Cordea valorează cât jumătate din Farul B

Raportat exclusiv la valoarea cotelor pe care site-ul transfermarkt.com le acordă jucătorilor, cea mai bună echipă formată din jucători de rezervă o are, de departe, FCSB. E singura care are mai mult de un fotbalist care trece de ștacheta de 1 milion de euro, ba chiar Cordea a depășit 2 milioane de euro.

FCSB, ca echipă întreagă, atinge aproape 9 milioane de euro, mult peste a doua clasată, CFR Cluj. Doar 4 jucători ai roș-albaștrilor, Cordea, Miculescu, Edjouma și Ovidiu Popescu, ating aproape cota pe care o are întreaga garnitură B a clujenilor. 

Topul echipelor de rezerve, raportat la cota de piață

EchipaValoare (milioane euro)
FCSB8,7
CFR Cluj6,3
Rapid6,2
CS Universitatea Craiova6
Farul4,75

Dacă ar decide rezervele, FCSB ar fi campioană în Superligă!

Răsfoiește în galeria foto o analiză detaliată a rezervelor fiecărei candidate la titlu în parte:

Echipa de rezerve a FCSB-ului
Echipa de rezerve a Universității Craiova
Echipa de rezerve a CFR-ului
Echipa de rezerve a Rapidului
Echipa de rezerve a Farului
+1 FOTO

Surpriza acestei ierarhii o reprezintă Rapid, care e aproape la egalitate cu CFR. Nu e vreun fotalist cu o valoare mare, nimeni nu atinge nici măcar 1 milion de euro, dar e o garnitură omogenă din punctul de vedere al cotelor, foarte mulți sunt la un nivel bun, de peste 500.000 de euro.

FCSB, monopol pe topul rezervelor cu cea mai bună cotă

JucătorClubValoare
CordeaFCSB2.300.000
PetrilaCFR Cluj 1.600.000
EdjoumaFCSB1.500.000
MiculescuFCSB1.300.000
MarkovicCSU Craiova1.200.000
  • * conform transfermarkt.com

9 jucătoridintre cei 11 din echipa de rezerve a FCSB-ului au fost transferați achitându-se sume de transfer, singurii care n-au costat bani sunt Lixandru și Băluță

VIDEO Alexandru Crețu visează la titlu cu Universitatea Craiova: „Dacă îl câștigăm, ne fac statui prin parcuri! Se blochează orașul 3 zile”

Citește și alte știri din Superligă: 

ANALIZĂ GSP a făcut o analiză a luptei la titlu în Superliga » Plusurile și minusurile celor 5 candidate: Care e antrenorul de 5 stele + cine are suporteri de 3

FCSB și-a prezentat noul echipament în fața a sute de oameni » MM Stoica, euforic: „Unii și-ar dori să aibă pe stadion audiența pe care noi o avem aici pe mall”

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (21)
1945sv0509
1945sv0509  •  13 Iulie 2023, 18:27

Pasarea malai viseaza si zecesb titlul.

Eu2306
Eu2306  •  13 Iulie 2023, 18:06

Detaliul asta se numeste Marcel ciolacu:)))

rocky3
rocky3  •  13 Iulie 2023, 14:15

D-le Udrea, ai uitat că nici măcar valiza cu cei 1,7mil€ drept mită n-a fost un detaliu suficient pentru titlu? Crezi că niște rezerve umflate de voi vor conta vreodată?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează