FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR

FCSB - CFR // Vedetele revin cu CFR! Ce jucători vor intra de luni în programul echipei

Florinel Coman e al doilea cel mai folosit jucător al FCSB-ului în acest sezon, a bifat 40 de meciuri, primul e Tănase (43), iar podiumul e completat de Ovidiu Popescu (39)
Florinel Coman e al doilea cel mai folosit jucător al FCSB-ului în acest sezon, a bifat 40 de meciuri, primul e Tănase (43), iar podiumul e completat de Ovidiu Popescu (39)

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 17:47 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 17:51

Crețu, Ovidiu Popescu, Man, Tănase și Coman au primit liber doar pentru meciul cu Gaz Metan, însă vor reveni sub comanda lui Petrea pentru derby-ul cu campioana, care s-ar putea juca joi, pe 30 iulie.

CFR s-a bucurat degeaba că va avea parte de o deplasare ușoară pentru restanța cu FCSB, amânată de sâmbăta trecută din cauza faptului că Păun a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Satisfacția clujenilor era produsă de faptul că în spațiul public a apărut informația că FCSB le-a permis celor mai importanți jucători să plece în vacanță. E vorba despre Crețu, Ovidiu Popescu, Man, Tănase și Coman.

Cei 5 nu vor evolua împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, însă nu au primit vacanță până la finalul actualului sezon. Ei vor reveni, de luni, în programul echipei și vor fi luați în calcul de Toni Petrea pentru ultimele două etape, deci inclusiv pentru confruntarea cu CFR, care va fi programată joi, pe 30 iulie, de la 21:00.

Decizia conducerii clubului roș-albastru de a nu renunța la toți jucătorii importanți, pentru toate cele 3 meciuri rămase de jucat, are la bază două argumente.

Primul: FCSB are ca obiectiv ocuparea locului 3 la finalul sezonului. În prezent, e pe 5, dar are un meci mai puțin disputat față de Astra, ce ocupă ultima treaptă a podiumului. Diferența dintre cele două e de 5 puncte, însă în ultima etapă se joacă meciul direct, pe Arena Națională. Pentru locul 3, în comparație cu locul 5, o echipă va lua în plus peste 400.000 de euro din drepturile TV.

Al doilea argument: între cei 5 lăsați 4 zile în vacanță se află și Man, și Coman, doi dintre cei pe care Mutu i-a selecționat pentru ministagiul naționalei de tineret, care va avea loc între 3 și 5 august la Mogoșoaia. Dacă FCSB i-ar fi lăsat de tot în vacanță, practic aceștia s-ar fi prezentat sub comanda lui Mutu după 12 zile în care nu aveau niciun antrenament!

VIDEO Edi Iordănescu a vorbit despre potențialul echipei: „FCSB nu are voie să nu fie angrenată în lupta pentru titlu”

Craiova, reacție categorică după anunțul lui Becali care poate influența lupta la titlu: „Noi nu stăm în ajutorul lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
leul_90
leul_90  •  24 Iulie 2020, 22:02
Postat de magic4ever pe 24 Iulie 2020, 20:24

Clona FCSB nu are vedete, are doar niste pusti umflati de presa care nu valoreaza toti la un loc 5 milioane de euro...CFR castica si cu rezervele la 2-3 goluri diferenta...

Copiii de mingi, rezerve ale acelor 'vedete umflate' v-au dat clasa in cupa, 3-0. Daca taceai, filozof ramaneai. Sufera in tacere, si accepta cu demnitate ca va duceti in B, incet dar sigur! Dar poate 'demnitate' e un cuvant strain pentru cei ca tine...

3101575123247794
Alice Popa  •  24 Iulie 2020, 20:38

Nimeni nu-si pune o intrebare... Clujenii au plecat de acasa cu ZERO infectari. Au ajuns la Bucuresti, s-au cazat la Mogosoaia si... 26 de infectati!?! Cum a fost posibil?!? Si vad ca Mutu vrea sa faca un stagiu cu "Tineretul" ... la Mogosoaia!!!

magic4ever
magic4ever  •  24 Iulie 2020, 20:28
Postat de randoomk pe 24 Iulie 2020, 18:25

daca,castigam ultimele 3 etape 100% urcam pe locul 3,de pe locul 3 pe locul 5. de fapt si daca,castigam 7 puncte din 9 tot urcam pelocul 3.

nu aveti cum pentru ca Astra va bate mereu...din 3 meciuri Astra a a castigat 3 meciuri cu clona FCSB....Alibec si Budescu dau clasa la orice ora perlelor Man,Coman si Tanase...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează