FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CONCORDIA CHIAJNA 0-1

FCSB - CONCORDIA 0-1 // Dorinel Munteanu, după ce și-a învins fosta echipă: "Acesta a fost singurul meu gând! Am câștigat meritat, puteam să mai marcăm"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 23:08

Dorinel Munteanu, antrenorul Concordiei Chiajna, a vorbit despre victoria reușită de ilfoveni în deplasare cu FCSB, scor 1-0. 

"Nu pot să dau cuiva nota 10, dar acord un 8 întregii echipe. Am întâlnit o echipă puternică, care a avut posesie, dar noi am știut ceea ce vrem. Am obținut meritat cele 3 puncte, mai puteam să marcăm în repriza secundă. Sunt mulțumit de reacția echipei și de ceea ce am făcut până acum la echipă. Nu facem sărbătoare după această victorie. Pe mine mă bucură că nici în acest joc nu am primit gol, sunt foarte fericit.  Singurul meu gând a fost să fac un meci bun și să câștigăm aici, nimic mai mult.

Batin s-a pregătit bine, dar am decis să încep cu Guessan. Batin și-a făcut doar datoria, dar dacă se va pregăti la fel va fi și titular", a declart Dorinel Munteanu, la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2062987317304056
Marcel Cluj  •  08 Octombrie 2018, 00:20

Felicitari Dorinel ! Pacat ca nu te-a luat U Cluj. Esti cea mai buna achizitie de la Chiajna in acest sezon.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close