FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

FCSB - CSU Craiova 1-1 » Gigi Becali îl critică pe "Lampard": "Nu e de Steaua" + Denis Alibec a fost luat și el la țintă, deși n-a jucat

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 23:34

Gigi Becali l-a criticat dur pe Ovidiu Popescu după ce jucătorul a greșit decisiv la golul celor de la CSU Craiova, scor 1-1.

"Am văzut că s-a jucat la o singură poartă, ca la antrenament. Ne-am bătut singuri. Cum să dai pasă la adversar și să iei gol?

Nu ştiu ce se întâmplă cu Ovidiu Popescu (n.r. poreclit în trecut " Lampard" de Becali), nu mai e ăla căruia i-am dublat salariul. Acum realizez că i l-am mărit degeaba fiindcă, îmi pare rău că o spun, nu e de Steaua. De la 6.000 i-am făcut 12.000", a declarat Gigi Becali.

Patronul stelist a vorbit și despre Denis Alibec: "Am căutat să menajăm şi câţiva jucători, Alibec ar fi putut să joace şi azi, dar când a auzit că i-am luat banderola a zis că nu mai poate juca, îl doare piciorul, s-a supărat. Noi nu ne putem supăra pe el. El, chiar dacă greșește, chiar dacă-l doare, e Alibec. Dacă scoate o lovitură liberă, noi marcăm".

"Eu nu înțeleg de ce nu jucăm de la început și de ce nu începem războiul de la început. Trebuie să-mi spună un specialist de ce nu jucăm din primul minut cum o facem în repriza a doua.

Avem nevoie de un fundaș central și de doi mijlocași centrali. Noi nu legăm jocul de la mijloc. Pintilii e acolo, dar el e distrugător"

Gigi Becali

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (119)
1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  31 Iulie 2017, 09:42

La fcsb poate sa vina si Mesi si Neymar si cine mai vreti voi , sub patronatul lui Becali rezultatele vor ffi aceleasi. Jumatate din echipa care acum doi ani a fost campioana , iar anul trecut a avut rezultate bune , acum sub indrumarea lui Becali joaca prost. Individul asta impreuna cu M. Dragomir si inca cativa au nenorocit fotbalul romanesc. Becali cand a fost la inchisoare, steaua a iesit campioana. Problema majora pe care trebue sa ne-o punem este cum scapam de acest individ.

968929569814356
Rotaru Stelian  •  31 Iulie 2017, 09:14

comentariu de adevarat profesionist..cu exeprienta in antrenorat si management.. ce sa faci daca esti mediatizat excesiv

xpslx
xpslx  •  31 Iulie 2017, 09:07
Postat de fibra pe 31 Iulie 2017, 08:43

Șmecheria și prostia au prețul lor.

Cu exceptia lui jijel:)) Cand insisti sa faci aceleasi greseli de 10 ori,deja esti tata lor.Cum zicea cineva mai jos,doar in romania un om asa labil si redus poate sa faca avere.oare din ce?

Vezi toate comentariile (119)
Comentează