FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Elias Charalambous dezvăluie ce a găsit la FCSB: „Sunt recunoscut acum oriunde merg. E multă presiune să reușesc”

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 13:21 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 16:47

După debutul la FCSB, în victoria cu Sepsi (2-1), cipriotul Elias Charalambous (42 de ani) a vorbit despre numirea sa pe banca roș-albaștrilor.

Noul tehnician a acordat un interviu în țara natală, în care a vorbit despre negocierile cu FCSB și despre ce a găsit la formația lui Gigi Becali.

Mihai Stoica s-a enervat în direct: „A fost reținut 5 minute de la delegări? Ce a fost asta?!”
FCSB
Mihai Stoica s-a enervat în direct: „A fost reținut 5 minute de la delegări? Ce a fost asta?!”

Elias Charalambous dezvăluie ce a găsit la FCSB

„Am avut noroc că am jucat în România acum câțiva ani și cunosc cum stau lucrurile. Oamenii m-au primit foarte bune. Sunt fericit. Am început să lucrez de săptămâna trecută și vom lupta pentru câștigarea campionatului. 

Cum am ajuns aici? Am discutat cu agentul meu acum ceva timp. Am avut o primă conversație acum o lună,. Cei de la FCSB au întrebat despre mine, iar în cele din urmă am ajuns la o înțelegere. 

Echipa este bine organizat. Este un club uriaș al țării, cu o istorie bogată. În București sunt recunoscut acum oriunde merg. E multă presiune să reușesc. Am început bine, însă toate meciurile sunt dificile în play-off. Toate sunt niște derby-uri. 

Este o onoare să fiu aici. Am primit multe mesaje de la ciprioți care locuiesc în România sau din Cipru. Mi-au urat succes și le mulțumesc.

În echipă nu sunt foarte mulți străini, doar șapte. Se pune mai mult accent pe jucătorii românii, ceea ce este bine”, a spus Elias Charalambous, citat de sportmedia.ro.

VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB 

Citește și:

FCSB, necazuri înainte de derby-ul cu CFR Cluj » Un titular are probleme medicale + Tavi Popescu, incert

Ministrul Sportului îi dă lecții lui Talpan, în scandalul FCSB în Ghencea: „La Arcul de Triumf suntem pe plus! Să-și schimbe atitudinea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează