FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB face încă o afacere! Îi dă lui Șumudică un jucător cu 1,5 milioane! Becali a plătit pe el 300.000 de euro » Fostul antrenor al Astrei mai vrea 2 fotbaliști din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 15:12

Gigi Becali a anunțat că Fernando Boldrin va pleca la Kayserispor, formație antrenată de Marius Șumudică. FCSB va urma să încaseze 1,5 milioane de euro pentru fotbalistul pe care a plătit doar 300.000 de euro. 

Totodată, Șumudică a confirmat mutarea și a anunțat că mai are pe listă doi jucători din Liga 1. 

"În momentul de față sunt șanse să îl luăm pe Boldrin. Există o discuție cu cei de la FCSB. Impresarul lui discută și eu îl vreau în Turcia. Vom vedea, acum suntem la stadiul de discuții și de negocieri.

Există posibilitatea să mai vină doi fotbaliști din România. Nu pot să vă spun în momentul de față numele pentru că s-ar face multă vâlvă. Sper ca la sfârșitul săptămânii viitoare să rezolv trei transferuri din Liga 1", a zis Șumudică la ProTV.

Becali a confirmat! Pleacă pentru 1,5 milioane

"Am rezolvat-o şi cu Boldrin. Nu mai pleacă la greci. M-am înţeles cu turcii lui Şumudică. Vin să semnăm actele. Voi lua 1,5 milioane de euro pe el", a declarat patronul FCSB pentru Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (119)
ortega
ortega  •  18 Iunie 2017, 22:31

A ajuns să-mi fie scârbă de *** , la cât *** în ultima vreme pe cioban ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  18 Iunie 2017, 21:31
Postat de Abigail Laslas pe 18 Iunie 2017, 20:42

Si pe mine ma enerveaza bisnitzarii astia, cel mai mult aia de la Ajax :))) In loc sa aduca jucatori liberi fomisti sa le dea 4000 salariu, ei cumpara, le fac cota prin cupe europene (unde joaca an de an), pe la nationala, si ii vinde de trei ori mai scump. In loc sa stea cu mana intinsa la primarie sau psd, ca oamenii.

Hai mai, il faci acum pe Gigi "profesionist"? Sau crezi ca i-a cumparat pe Boldrin si De Amorim la "pretul corect" ba chiar "a salvat si pe Astra din faliment"? Pai nu-i cumparase bine si deja facea pronostic ("O sa vedeti voi!") ca-i vinde cu cate 5 milioane. Oricum, calculand si salariul platit lui Boldrin in perioada asta, afacerea mai scade - ai zice ca Sumi i l-a dat in custodie pentru vremuri mai bune... Si nu compara, te rog FCSB cu Ajax, mai degraba Viitorul aduce tineri jucatiri din toata tara, si-i slefuieste. Gigi insa este ce a fost, un bisnitar; ce cota i-a facut el lui Boldrin? Sau lui Alibec? Pai nu eu, tu il jignesti pe Gigi cand incerci sa demonstrezi ca nu e jmecher... Ba este, cel mai mare!

taxipilnie
taxipilnie  •  18 Iunie 2017, 20:44
Postat de ando89 pe 18 Iunie 2017, 20:31

Încă nu-i nimic pierdut, poți licita pentru un ARO 306 fabricat pentru Ceaușescu, nu s-a vândut zilele trecute pentru doar 25 de mii de euro, deci data viitoare îl scoți cu 20 de mii de coco sigur. Dacă-l aurești cu 24 de carate vei deveni transportator exclusiv al caselor regale Trump și Becali:))

Si pe cine pun primul la trapa?:)))Oricum la ideea mea gen Safari se preteaza daca e un IMS sau un 240 nu 306.Apreciez sugestia coane!

Vezi toate comentariile (119)
Comentează