FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, încântat de doi jucători de la FCSB » Deian Sorescu, luat la rost: „Băi, dacă ai emoții, stai pe bancă! Joacă ce jucai la Dinamo”

Deian Sorescu
Deian Sorescu

Articol de , - Publicat marti, 14 februarie 2023 12:52 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 14:21

Gigi Becali, patronul FCSB, a analizat prestația echipei sale și a vorbit despre 3 dintre numele importante din lot.

Latifundiarul din Pipera a făcut radiografia evoluțiilor lui Florinel Coman (extremă, 24 de ani), Malcom Edjouma (mijlocaș central, 26 de ani) și Deian Sorescu (fundaș dreapta, 25 de ani).

Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali
FCSB
Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali

VIDEO Gigi Becali i-a analizat pe Deian Sorescu, Malcom Edjouma și Florinel Coman

Gigi Becali s-a declarat încântat de Florinel Coman și anunță că el și Octavian Popescu vor fi titular în meciul cu CS Universitatea Craiova (duminică, ora 20:00) și l-a lăudat și pe Malcom Edjouma, jucător care a adus 6 puncte în ultimele două meciuri. Spre deosebire de primii doi, Deian Sorescu a fost criticat pentru prestațiile sale.

„E bucurie că am obținut o nouă victorie. Dar bucuria mai mare e că jucăm frumos și în viteză. E greu să fim opriți. Avem jucători valoroși e greu să fie opriți din a marca. La ce arată echipa acum și la ce se întâmplă, suntem campioni. Și echipa va mai crește. 

Coman nu mai poate fi scos din echipă, chiar dacă rămâne Tavi Popescu. A început să fie mare bombă, ca pe vremuri. El va mai crește. Nu ați văzut ce ușurință are? Stă cu mingea la picior și pleacă imediat de lângă adversar, care parcă încremenește. Aveam dilema asta, cu Florinel Coman și Tavi Popescu. Și poate a făcut Dumnezeu așa, să ia Olaru un galben. Da, vor juca amândoi. Nu ai cum altfel.

Nu se pune problema ca la asta să plece cineva. Uite, Dumnezeu a făcut să-l țin pe Edjouma. Bă, e fotbalist! Ce să mai? E fotbalist valoros. Acum nu mai e de vânzare. Depinde echipa de el.

Sorescu e jucător bun. Dar vrei să spun? Bă, el era altceva. Când avea mingea la picior, urca. Acum văd că o dă în spate. Băi, nu ai venit aici să dai mingea în spate. Dacă ai emoții, stai, tată, că intră Crețu. Ori joci ca la Dinamo, ori să fii sănătos! Tot el e favorit acum să joace, dar dacă are un kilometru în față și nu urcă, așa cum o făcea... Nu faci așa. Joacă ce jucai la Dinamo! De aceea te-am luat”, a declarat Gigi Becali.

Nu știu care e mai util între Cristea și Dawa. Depinde de jocuri. Pe Cristea să-l vedem cu Craiova. Mă întrebați după. Dawa e jucător valoros. Face greșeli, dar e puternic și are viteză. Ai nevoie de jucători de acest gen când joci cu echipe tari.

- Gigi Becali

VIDEO Totul despre FCSB - CSU Craiova

Citește și: 

Basarab Panduru nu-l menajează pe Darius Olaru: „La fotbal nu există să plângi pentru că ai făcut ceva! N-ai cum să fii căpitan”

Acces de furie al lui Gigi Becali: „Controale la antrenamente? Să ia mandat de la procuror! Ce să caute la mine în curte?” » Soluție revoluționară găsită pentru Pintilii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  16 Februarie 2023, 03:38
Postat de creeperno807 pe 14 Februarie 2023, 22:37

In vara se intoarce la Dinamo

tu esti ala care ia spus "drum Bun" cand a plecat!

paolo11
paolo11  •  15 Februarie 2023, 04:55

Vezi de jocul tău, Deiane, nu-l baga în seama pe cioban.

istet10
istet10  •  14 Februarie 2023, 23:16
Postat de creeperno807 pe 14 Februarie 2023, 22:37

In vara se intoarce la Dinamo

La care Dinamo? Ca ala din B are sanse minime sa apuce vara.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează