FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Intră Becali pe fir după anunțul lui Gică Hagi? „Nu mai vrea să stea la Farul”

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 10:39 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 11:23

Gigi Becali se află în căutarea unui atacant pentru FCSB, iar pista Louis Munteanu (21 de ani) a reapărut în prim-plan, după anunțul lui Gică Hagi, managerul Farului.

„Depinde de ce vrea Fiorentina. El a stat doi ani la mine, cred că nici jucătorul nu mai vrea. Vrea și el altceva”, a spus Hagi despre atacantul pe care l-a împrumutat în vară din Italia. Iar Gigi Becali poate profita.

Rotaru îl liniștește pe Gigi Becali: „Nu există în vocabularul Universității Craiova!”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Rotaru îl liniștește pe Gigi Becali: „Nu există în vocabularul Universității Craiova!”

Gigi Becali, cale liberă pentru Louis Munteanu?

Patronul FCSB ar putea profita dacă Munteanu nu ar vrea să mai continue la Farul, iar Fiorentina ar decide să renunțe la el. Becali caută un atacant, iar internaționalul de tineret poate fi varianta aleasă.

Recent, finanțatorul roș-albaștrilor s-a declarat încântat de jocul acestuia și a spus că vrea să-l aducă în vară, dezvăluind că are însă nevoie de acordul lui Gică Hagi.

Acum, poate încerca să negocieze cu Fiorentina un eventual transfer, mai ales că „Regele” pare împăcat cu ideea că Louis Munteanu nu mai vrea să joace pentru Farul.

Intră Becali pe fir după anunțul lui Gică Hagi? „Nu mai vrea să stea la Farul”
Louis Munteanu // foto: Imago Images

Becali, pe 6 februarie: „Nu pot să negociez pentru Louis Munteanu fără aprobarea lui Gică”

„L-am sunat acum două săptămâni pe Gică, după meciul Farului cu Craiova, când a avut el multe ocazii. Dar nu mi-a răspuns. O să vorbesc cu Gică. Eu nu pot să fac ceva cu Louis Munteanu fără aprobarea lui Gică. Că ăla e al lui, chiar dacă ține de Fiorentina. E al lui Gică, el l-a făcut. Nu pot să negociez fără aprobarea lui Gică. Așa e moral, așa e etica prieteniei. Sunt legi nescrise.

Mie îmi place de Louis, dar trebuie să vorbesc cu Gică. Trebuie ca el să-mi dea voie să vorbesc cu Fiorentina. Eu voiam să fac așa, să-i spun lui Hagi: «Să-l iei tu și să dau eu banii. Tu să-l iei și să mi-l dai mie împrumut. Dacă negociez eu, Fiorentina cere mulți bani. Dacă îl vrei tu, Fiorentina nu cere mult». Farului i-ar cere un milion, iar mie vreo două milioane. Nu mi-a răspuns Hagi, dar mai vedem. O să-l iau pe Munteanu, dacă vrea Gică. Așa e. Știi ce îmi convine cel mai mult la Munteanu? Că e tânăr. E singurul atacant din România”, a spus Gigi Becali în februarie.

Atacantul, care a bifat o selecție în naționala de tineret, a crescut la Academia Hagi, iar în vara lui 2019 a fost promovat la echipa mare. În septembrie 2020 a fost cumpărat de Fiorentina pentru 1,7 milioane de euro. A jucat doar la echipa de juniori, iar în august 2022 Farul l-a adus sub formă de împrumut pentru un sezon. În vara lui 2023, Hagi a reușit să obțină prelungirea înțelegerii până în iunie 2024. În acest sezon, a bifat 26 de meciuri, marcând 5 goluri și oferind 3 pase de gol.

1,5 milioane de euroe cota lui Louis Munteanu, potrivit transfermarkt

VIDEO. Alexandru Bourceanu: „Campionatul rămâne deschis. Fiecare echipă are atuuri, iar cel al Rapidului e că joacă bine cu echipele mari"

Citește și:

Bănel Nicoliță a indicat un fotbalist-model pentru Octavian Popescu: „Are exemplul în vestiar!”
FCSB
Bănel Nicoliță a indicat un fotbalist-model pentru Octavian Popescu: „Are exemplul în vestiar!”
Verdict dur pentru Gigi Becali! FCSB, sub Rapid și CFR: „A venit ceea ce poate trebuia să vină”
FCSB
Verdict dur pentru Gigi Becali! FCSB, sub Rapid și CFR: „A venit ceea ce poate trebuia să vină”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
StMike
StMike  •  15 Martie 2024, 11:21

asta e mai antitalent decat Miculescu. asa ca faci ce? bai, gandire cu premeditare...

sormar
sormar  •  13 Martie 2024, 18:27
Postat de unurtr pe 13 Martie 2024, 13:06

Să ia atacanți din Kosovo, muncitori, sufletiști, care mor pe teren, luptători adevărați, marcatori înăscuți ca Rrahmani, Krasniqi, Burmaz de la FC Rapid1923, Berisha de la Petrolul, Selmani de la Dinamo și alții. Jucătorii români, mai ales cei de la Hagi sunt mulți țepe, supraevaluați, leneși, nu pun suflet, nu luptă și marchează puțin.

ăia nu-s buni, că-s musulmani...

bunicu
bunicu  •  13 Martie 2024, 13:37

Iar încep manevrele între Nașul și Finul înainte de Play off pentru omenie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează