FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB ÎN GHENCEA

EXCLUSIV Fostul ministru al Apărării, reacție tranșantă despre vestea că FCSB va intra în Ghencea: „Extraordinar! Investiția trebuie folosită la capacitate maximă”

FCSB visează să revină în Ghencea  / Sursă foto: GSP
FCSB visează să revină în Ghencea / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 19:17 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 21:58

Gabriel-Beniamin Leș, fost ministru al Apărării Naționale în două mandate (ianuarie 2017 - iunie 2017 și noiembrie 2018 - noiembrie 2019), aplaudă decizia Ministerului de a-și da acordul pentru ca FCSB să poată evolua pe stadionul din Ghencea.

Contactat de GSP.ro, Gabriel-Beniamin Leș omul a cărui domnie a coincis cu primii ani de după reînființarea secției de fotbal din cadrul Clubului Sportiv al Armatei, susține că decizia luată în cele din urmă de MApN e una justificată și că „investiția trebuie folosită la capacitatea maximă”.Fostul ministru, totodată fost senator în legislatura 2016-2010, a aflat la telefon, de la reporterul GSP, vestea momentului în fotbalul românesc, și nu a ezitat să se pronunțe pe subiect:

FCSB - Dinamo se joacă în Ghencea! Ciolacu și-a făcut partea: Ministerul Apărării și-a dat acordul
FCSB - DINAMO
FCSB - Dinamo se joacă în Ghencea! Ciolacu și-a făcut partea: Ministerul Apărării și-a dat acordul

Gabriel-Beniamin Leș, fost ministrul al Apărării Naționale: „Investiția trebuie folosită la capacitate maximă!”

„Vă spun sincer că nici n-am știut, nu citisem încă știrea asta, dar nu cred că este un lucru rău, categoric. Până la urmă, investiția trebuie folosită la capacitatea maximă. E un lucru extraordinar (n.r. - că MApN și-a dat acordul ca FCSB să joace în Ghencea). Este un lucru bun și, sincer, nici nu cred că există păreri negative pe chestiunea aceasta.

Sunt unul dintre miniștrii care au pornit investiția de acolo, dar eu n-am avut ocazia să-l văd încă. Într-o zi tot o să merg și eu să-l văd, sunt acasă acum, la Satu Mare”, a precizat Gabriel-Beniamin Leș, 47 de ani, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Fostul ministru al Apărării, reacție tranșantă despre vestea că FCSB va intra în Ghencea: „Extraordinar! Investiția trebuie folosită la capacitate maximă”
Gabriel-Beniamin Leș, fost ministru al Apărării / Sursă foto: Facebook

Întrebat despre posibilele proteste ale suporterilor Stelei, cei care au luptat din răsputeri în ultimii ani pentru ca rivalii să nu intre în Ghencea, Gabriel-Beniamin Leș s-a rezumat la a spune că:

„Nefiind un microbist foarte mare, nu cunosc toate dedesubturile acestea. Mie-mi place să joc fotbal, mă ma uit la meciuri, dar nu am stat în zona aceasta prea mult. Dacă a durat mult până să se decidă asta? Depinde de argumentele care au dus la această decizie (n.r. - ca stadionul să nu poate fi folosit de FCSB până în acest moment). 

Nu cunosc detaliile. Nu știu de ce a durat până acum, stadionul s-a terminat după ce am plecat eu de acolo, n-am apucat să văd chestiunile acestea legate de cine să joace acolo, cine să nu joace și așa mai departe”, a mai spus Gabriel-Beniamin Leș. 

MApN, aviz favorabil pentru FCSB în Ghencea

Ministerul Apărării și-a dat acordul pentru ca derby-ul FCSB - Dinamo, din etapa a doua a SuperLigii, să se joace pe stadionul Ghencea. Meciul e programat pe 22 iulie. 

Administratorul stadionului, CSA Steaua, a solicitat avizul lui Angel Tîlvar, ministrul Apărării, în acest sens. Surse autorizate informează că ministrul MApN a semnat favorabil solicitarea ca FCSB să poată intra în Ghencea. Având aprobarea numărului 1 din MApN, comandantul CSA Steaua, Ștefan Bichir, va trebui să răspundă pozitiv adresei formulate de FCSB pentru punerea la dispoziție a arenei.

VIDEO Elisabeta Lipă, despre posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Jandarmeria București, decizie de ultim moment după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea

FCSB - Dinamo se joacă în Ghencea! Ciolacu și-a făcut partea: Ministerul Apărării și-a dat acordul

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
Mariann_77
Mariann_77  •  12 Iulie 2023, 12:40

Oricum e o caricatura de stadion..acoperis sustinut de niste scanduri..100 de milioane de euro :))

gazistu
gazistu  •  12 Iulie 2023, 10:28

Perfect, si acum Gigi ar trebui sa dea in judecata, toate autoritatile care au privat FCSB de acest drept... sa plateasca pt toti acesti ani in care nu au fost lasati! E clar ca FCSB/Steaua are tot dreptul sa joace acolo; stadionul a fost facut din bani publici!

mehigh_ms
mehigh_ms  •  12 Iulie 2023, 06:56
Postat de Str82HeIL pe 11 Iulie 2023, 22:19

Mai rămâne ca FC. FCSB înființată in 2003 sa ia și emblema și palmaresul și numele... nu?

dupa ce esti pr..ost mai si clanxonezi!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează