FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB în luptă cu PSV » Un jucător dorit de Reghe are oferte și din Olanda

Moruţan a debutat deja şi în echipa naţională de tineret
Moruţan a debutat deja şi în echipa naţională de tineret

Articol de - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 00:00

Echipa din Berceni și-l dorește pe puștiul celor de la FC Botoșani, Olimpiu Moruţan, dar acesta are mai multe oferte.

Steliștii vor să-și asigure liniștea pentru jucătorul Under 21 eligibil din sezonul viitor și-au pus ochii pe-un tânăr de doar 17 ani de la FC Botoșani: Olimpiu Moruţan.

Impresarul fotbalistului, Florin Vulturar, a recunoscut că a fost contactat de către steliști pentru ca transferul să se rezolve în această vară: "Am discutat cu domnul Becali, el a făcut o ofertă, care n-a fost acceptată de FC Botoşani până în acest moment. Negocierile rămân deschise! Sunt şi alte echipe interesate, nu doar Steaua".

Născut în Cluj, mijlocașul de 17 ani a evoluat până în vară la Universitatea Cluj. A fost adus de FC Botoșani, care l-a folosit însă mai mult la echipa de juniori A. A debutat într-un meci cu LPS Bacău, câștigat la pas de echipa sa, scor 11-2. A înscris atunci de două ori și l-a impresionat pe Valeriu Iftime, patronul clubului venind special la meci pentru a-l urmări.

"Există mai multe oferte pentru el atât din țară, cât și de afară. S-au interesat și cei de la CFR, dar din punctul meu de vedere doar Steaua poate fi o destinaţie pentru el. I-am spus şi domnului Becali, în condiţiile în care există o ofertă bună, ne gândim ce vom face. S-au mai interesat și câteva cluburi din Italia, printre care și Atalanta, dar și din Olanda, de la PSV, care a avut trimiși prezenți și la meciul cu Tg. Mureș. Dacă un club bun îmi dă două milioane, poate pleca", spune Iftime.

"Am văzut că există un interes al Stelei, chiar nu știu ce să zic. Vreau să termin sezonul bine la Botoșani, să vină vara și să vedem ce urmează pentru mine. Atunci mă voi gândi și la un transfer"
Olimpiu Moruţan, mijlocaș FC Botoșani

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
925922404122276
Dumitrica Bogdan  •  15 Aprilie 2017, 10:23

Cum de va suporta Pamantul cu asemenea minciuni si ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează