FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO+FOTO După protest, Peluza Nord i-a dezbrăcat pe jucătorii de la FCSB » Imagini de pe stadion

FOTO: Raed Krishan (GSP) +7   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 23:05 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 00:13

Peluza Nord a protestat înainte de meciul celor de la FCSB cu FCU Craiova, scor 2-1. După meci, spiritele s-au calmat, jucătorii și suporterii au cântat împreună.

Coman, Ovidiu Popescu, Djokovic, Ngezana, Lixandru, Radaslavescu sunt doar câțiva dintre jucătorii care au fost la galerie să cânte. Mai mult, ei le-au oferit tricourile fanilor roș-albaștri.

FOTO: Raed Krishan (GSP)
FOTO: Raed Krishan (GSP)
FOTO: Raed Krishan (GSP)
FOTO: Raed Krishan (GSP)
FOTO: Raed Krishan (GSP)
+3 FOTO

Pe imaginile surprinse de fotoreporterul GSP pe Arena Națională se vede cum jucătorii aplaudă pe ritmurile cântecelor galeriei. Djokovic a fost unul dintre primii care și-au oferit tricoul, la cererea lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord.

VIDEO. Peluza Nord, protest pe Arena Națională la FCSB - FCU Craiova

Eșecul cu Rapid, scor 1-2, nu le-a picat bine suporterilor celor de la FCSB. Și-au admonestat favoriții după fluierul final, iar Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a transmis că urmează un protest.

Ultrașii formației patronate de Gigi Becali s-au ținut de cuvânt. Înaintea partidei cu FCU Craiova și-au părăsit locurile din peluză și au urcat pe culoar, un mod de a-și exprima nemulțumirea.

Citește și:

Ce nu s-a văzut la TV la FCSB - FCU Craiova: „Dă pe GSP!” + cine a recunoscut că este fanul lui FCU
FCSB- FCU Craiova
Ce nu s-a văzut la TV la FCSB - FCU Craiova: „Dă pe GSP!” + cine a recunoscut că este fanul lui FCU
Valentin Crețu, „ROȘU” în duelul cu FCU Craiova! Oltenii au marcat imediat
FCSB - FCU Craiova
Valentin Crețu, „ROȘU” în duelul cu FCU Craiova! Oltenii au marcat imediat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
iri_
iri_  •  14 Noiembrie 2023, 06:08
Postat de Walbi pe 13 Noiembrie 2023, 08:35

Fanii stiu ca Steaua nu a fost furata. A fost culeasa de pe jos unde au aruncat-o gradatii de frica falimentului in care au bagat-o. Pe alta parte, fanii se bucura ca niste copii de jucaria unuia care le interzice sa creada ca au vreun cuvant de spus in legatura cu destinatia acesteia. Dar, un micut colonel orgolios si justitia oarba vegheaza...

Revino-ti ba! NU EXISTAU DATORII LA STEAUA IN 1998! Terminati odata cu dezinformarea! Atunci a inceput declinul, special ca sa puna mana pe echipa. Intai paunescu, dupa care a intervenit gigelica. Steaua venea dupa 3 calificari consecutive in grupele ligii campionilor, si vindea jucatori pe 2-3 milioane de dolari, care erau bani la vremea aia. De acolo s-a tras declinul! Au vazut unii si altii ca se poate castiga usor bani din fotbal. In 5 ani, pana in 2003, au duso la groapa cu investitii proaste si datorii, dupa care s-au transformat in salvatori! E simplu, peste tot in Romania s-a procedat la fel. Ori nu ai ochi sa vezi, ori habar n-ai ori chiar esti rau intentionat...

vasile_69
vasile_69  •  13 Noiembrie 2023, 10:37

Felicitari FCSB pentru o victorie obtinuta timp de mai mult de 30 de minute in 10 oameni, ati jucat ca o echipa mare, inca o data FELICITARI ! BRAVO sunteti pe PRIMUL LOC !

mirstelistu
mirstelistu  •  13 Noiembrie 2023, 08:40
Postat de imgb pe 13 Noiembrie 2023, 03:04

Fanii astia de la FCSB isi dau oare seama ca ei sustin o echipa penala ...furata acum 30 de ani de unii care au facut si de altzii care inca n-au facut puscarie ?...Steaua cea adevarata e inca in B dar e doar o chestiune de timp pina va reveni pe cai mari acolo unde ii e locul ! Sa vedeti atunci petarde pe Ghencea !...

Du-te si te culca ca te asteapta costel sa iti dea o fasole la gamela, petarde pe Ghencea doar de la aia 300 de mancatori de fasole si faina tovarase talpanist

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close