FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a vrut să transfere un atacant trecut prin Premier League: „Era genul lui Thereau”

Jamie Reid (29 de ani) a deschis scorul în minutul 7 al meciului amical România - Irlanda de Nord. Atacantul, aflat la debutul în naționala, evoluează la Stevenage, în al treilea eșalon fotbalistic al Angliei / FOTO: Raed Krishan
Jamie Reid (29 de ani) a deschis scorul în minutul 7 al meciului amical România - Irlanda de Nord. Atacantul, aflat la debutul în naționala, evoluează la Stevenage, în al treilea eșalon fotbalistic al Angliei / FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 15:01 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 16:15

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a vorbit și despre posibila achiziție a lui Jamie Reid, internaționalul nord-irlandez de la Stevenage care a deschis scorul în amicalul cu România (1-1).

Jamie Reid a deschis scorul vineri seară, pe Arena Națională, în amicalul cu România (1-1), chiar la debutul în naționala Irlandei de Nord.

FCSB, doar egal cu Gloria Buzău » Chiricheș a revenit pe teren cu banderola pe braț + Găselniță în atac: cine a jucat lângă Miculescu și Tavi
MECI AMICAL
FCSB, doar egal cu Gloria Buzău » Chiricheș a revenit pe teren cu banderola pe braț + Găselniță în atac: cine a jucat lângă Miculescu și Tavi

Jamie Reid a atras atenția pe Arena Națională

Nu doar reușita, ci și evoluția sa au atras atenția, iar Mihai Stoica a vorbit despre un posibil transfer la FCSB al atacantului în vârstă de 29 de ani care evoluează în liga a treia engleză, la Stevenage.

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB crede că Reid e greu de „dislocat”, întrucât se bate cu actuala sa echipă la promovarea în Championship.

Totodată, oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit că în urmă cu mai mulți ani, Gigi Becali a încercat să aducă în Liga 1, fără succes, un alt atacant nord-irlandez.

Mihai Stoica despre un posibil transfer al lui Jamie Reid: „Trebuie să-i dai dublu ca să vină aici”

„În Championship sunt nişte salarii... Cred că în liga a treia are undeva la 200.000 de euro pe an. Tu trebuie să-i dai dublu ca vină aici, altfel rămâne acolo, speră la Championship. Îl avem, în liga a doua, pe Jamie Vardy.

La 25 de ani, Vardy juca în ligile inferioare, de ce să nu se gândească şi Reid aşa? La un moment dat, Vardy chiar şi muncea. Pentru ei, pasul cel mare este în Championship.

Adi Popa avea, în Championship, un salariu de 600 de mii de lire sterline, iar dacă promova, salariul se dubla automat. Voi vă daţi seama ce bani sunt acolo?”, a comentat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica: „Am vrut să facem o ofertă, dar nu ne-am putut apropia”

Apoi, oficialul liderului din Superliga a dezvăluit ce transfer puseseră la cale roș-albaștrii cu mai mult timp în urmă: „Ştiţi pe cine am urmărit şi chiar am şi vrut să facem o ofertă, dar nu ne-am putut apropia? Pe Kyle Lafferty. A fost golgheter, bun, bun, era genul lui Thereau".

Lafferty, 36 de ani, acum la Johnstone Burgh FC, are 85 de selecții și 20 de goluri în naționala Irlandei de Nord. În carieră, el a trecut, printre altele, pe la Rangers, Palermo, Norwich, Sunderland, Birmingham şi Burnley.

VIDEO. Ce diferențe vede Dan Alexa între FCSB-ul de acum și cel de anii trecuți: „Este o echipă mult mai pragmatică, Olaru și Coman sunt excepționali”

Ați mai putea citi:

Cum a justificat selecționerul cea mai curioasă decizie luată cu Irlanda de Nord: „Dacă nici acum, atunci când?”

„Adică eu n-am onoare?!” » A răbufnit după imaginile cu Hagi și Iordănescu: „Plenară ca pe vremea lui Ceaușescu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gojgaru
gojgaru  •  23 Martie 2024, 17:04

Cum sa transferi un neortodox , asta e blasfemie !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează