FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Că așa e-n fotbal! În urmă cu 10 ani i-a năucit, acum vechii rivali sunt amici. Imagini din Antalya la meciul FCSB

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 12:58 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 14:19

Vechi adversar al FCSB, ex-dinamovistul Cosmin Moți, în prezent director tehnic la Ludogorets Razgrad, s-a salutat și întreținut prietenește cu Mihai Pintilii și cu Mihai Stoica după victoria celor de la FCSB cu LASK Linz, scor 3-1, în singurul amical al roș-albaștrilor din Antalya.

În fotbal se fac și se desfac relațiile de prietenie și de animozitate. Drept dovadă stau și imaginile surprinse astăzi, după amicalul FCSB - LASK Linz (3-1), de la "Gloria Sports Arena" din Belek.

Noile transferuri de la FCSB l-au impresionat pe Florinel Coman » Concluziile după amicalul cu LASK Linz
FCSB
Noile transferuri de la FCSB l-au impresionat pe Florinel Coman » Concluziile după amicalul cu LASK Linz

VIDEO Cosmin Moți în dialog cu MM Stoica și Pintilii la FCSB - LASK Linz

Rival declarat al roș-albaștrilor, mai întâi din postura de dinamovist, apoi de la Ludogorets Razgrad, Cosmin Moți, 39 de ani, a venit să schimbe câteva vorbe cu Mihai Stoica, managerul bucureștenilor, și cu antrenorul Mihai Pintilii. 

Cei trei s-au îmbrățișat, au schimbat impresii, au stat împreună câteva minute în care s-au conversat ca vechi amici.

Meciul de acum 10 ani este memorabil: Moți, portar, decisiv pentru a-și elimina rivalii

Rivalitatea ”istorică” a acestora a trecut în plan secund. Moți nu și-a ascuns niciodată simpatiile pentru Dinamo, marea rivală a FCSB. După duelurile din Derby de România, un moment memorabil s-a petrecut în august 2014. În urmă cu aproape un deceniu.

2021este anul în care Cosmin Moți a fost numit în funcție la multipla campioană a bulgarilor

Cosmin Moți a intrat în istoria fotbalului, nu doar al lui Ludogorets, în meciul decisiv pentru calificarea în grupele Champions League. A intrat între buturi la penalty-urile de departajare, a blocat de două ori, două penalty-uri, Pîrvulescu și Rîpă, iar Ludogorets s-a calificat în premieră în cea mai importantă fază a cupelor europene. 

A fost prima mare ratare a celor de la FCSB în tentativa de a se mai califica în grupele Champions League, roș-albaștrii evoluând ultima dată în această fază în ediția 2013/2014.

7prezențe a avut Steaua/FCSB în grupele Champions League, de la noul format al competiției

Citește și alte știri: 

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Notele GSP după meciul FCSB - LASK » Cine au fost remarcații roș-albaștrilor în succesul din singurul amical din Antalya

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Laszlo Dioszegi, noi detalii despre situația lui Marius Ștefănescu, jucătorul dorit de FCSB și Rapid: „S-a ajuns până pe la 1 milion”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
locul_doi_delacoada
locul_doi_delacoada  •  14 Ianuarie 2024, 15:51

ce penibil,deci moti a pierdut totul in fatza echipei Steaua cand era la vitan barzesti si voi luati ca reper o dubla in care el a gresit la golul din tur? daca nu era moti eram eliminati inca din timpul regulamentar. fix moti ne-a dat sperante. este ca si cum ar merge un jucator la real madrid si voi ati spune ca ne-a eliminat jucatorul din cauza caruia am sperat pana la final ca ne putem califica,si ignorati echipa.

valihaita
valihaita  •  14 Ianuarie 2024, 14:53

Sunt romani totusi...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează