FOTBAL  »  Superliga  »  TELEVIZARE

FCSB, mutată de pe canalul principal în ultima etapă! Unde sunt meciurile care decid titlul în Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 15:51

 Viitorul, FCSB și Dinamo se luptă în ultima etapă pentru titlul de campioană în Liga 1. Echipa lui Hagi și FCSB sunt la egalitate de puncte, 41. "Câinii" așteaptă pasul greșit al celor două. Au cu 2 puncte mai puțin. 

LPF a decis să programeze cele 3 meciuri din ultima etapă a play-off-ului la aceeași oră. Se vor juca sâmbătă, 13 mai, de la ora 20:00. 

Deținătorii de drepturi TV au decis ca pe Digi și Dolce 1 să fie transmis meciul de la Ovidiu, dintre Viitorul și CFR. Dobrogenii sunt singurii care depind doar de ei în lupta la titlu, așa că acest meci a fost pus pe postul principal. 

Digi Sport 2 și Dolce Sport 2 vor transmite partida FCSB-ului cu CS U Craiova, în timp al 3-lea post al celor două companii vor da meciul dintre Dinamo și Astra Giurgiu. Practic, meciurile vor fi transmise în ordinea șanselor la titlu.

Pe DolceSport 4 telespectatorii vor putea urmări alternativ cele 3 meciuri.  

Citește și: OFICIAL » Programul ultimei etape din Liga 1! Trei meciuri se vor juca la aceeași oră » Când și unde poți urmări partidele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
indolentu
indolentu  •  09 Mai 2017, 19:00

si de ce ie ma canalu principal ie cumva canalu dunare marea neagra si nu stim noi ca ala ie principalu canal din romania.ce daca ie digi sau dolce 1 la fel de bine se vad si cele numerotate cu 2 3 sau 4 deci care ie principalu?nu mai ie nene ca pe vremea lu ceasca cu tvr 1si tvr2 cind doar alea se prindeau si tvr 2 mai rau prin alte zone.

indolentu
indolentu  •  09 Mai 2017, 18:56
Postat de satyricon pe 09 Mai 2017, 17:16

*** e sigur cea mai in forma, cu varf de atac *** sunteti imbatabili! CCA a declarat ca asa nu se mai poate, trebuie si *** sa castige ceva ... macar de-o ciorba!

un comentariu de la cascadorii risului

balauru48
balauru48  •  09 Mai 2017, 17:51
Postat de John Milne pe 09 Mai 2017, 17:28

Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

Mosneag ***, asta nu e rasul tau! Rasul tau seamana a ho ho ho ho ho

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează