FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-1

FCSB - Poli Iași 1-1 // Dică, exasperat de ratările jucătorilor săi: "La 8 ocazii trebuie să dăm 4 goluri!" » Detalii despre starea lui Pintilii

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 23:46

Nicolae Dică s-a declarat îngrijorat de faptul că fotbaliștii săi ratează multe ocazii și nu sunt concentrați în fața porții, după ce FCSB a obținut doar o remiză pe teren propriu cu Poli Iași (1-1). 

"Sunt îngrijorat că nu reușim să marcăm mai multe goluri, deși avem ocazii. Trebuie să fim mai concentrați la finalizare, din 8 ocazii trebuie să marcăm 4 goluri.

Nu am avut probleme mari pe faza defensivă. La gol a fost prima fază când au pătruns în careul nostru în prima repriză", a spus Dică la LookTV. "Pintilii se simte ok. Nu are nicio problemă gravă", a completat antrenorul stelist.

În ce privește noile transferuri, tehnicianul FCSB-ului a confirmat spusele lui Gigi Becali, după ce patronul echipei a afirmat că Dragoș Nedelcu va juca fundaș central, deși s-a remarcat pe postul de mijlocaș central:

"Vom încerca sa jucăm cu el fundaș central. Îl cunosc foarte bine, știu că la juniori juca fundaș central. Eu îmi mai doresc un fundaș central, sper să-l aducem".

"Mi s-a părut un program încărcat pentru noi, echipele din cupele europene. Aș fi preferat să jucăm un singur meci în campionat până la meciul cu Sporting"
Nicolae Dică, la Look TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  10 August 2017, 10:42

Nu va mai exista fotbal frumos la Steaua pana cand nu va veni un antrenor cu tupeu care sa faca o echipa in care fundasii (inclusiv cei laterali) vor fi doar fundasi (si atunci cu siguranta isi vor face mai bine treaba si nu vom mai tremura la fiecare contraatac), iar mijlocasii vor avea rolul lor de a controla si dirija jocul echipei, construind atacul si ajutand apararea

cj1960i
cj1960i  •  10 August 2017, 09:31
Postat de cj1960i pe 10 August 2017, 08:37

PATE bre,poate. dar eu nu tin minte sa fi beneficiat de niscai favoruri. Si cu toate astea a demonstrat ce valoare are mita care se lasa de fotbal in momentul in care cineva il va depasi la numarul de puncte in grupele C.L. CONCLUZIE: asa conducatori, asa turma de ***.

bravooooooo g. s. B.!!!!!!! *** *** e limbaj vulgar sau jignitor, iar ala care o da cu mame, nu jigneste pe nimeni. ministrul agriculturii vrea sa faca oaia simbol nationlal iar voi sustineti ca daca am scris cuvantul *** am jignit sau am fost vulgar . Bravo! mai intra ... *** asta de fituica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saviola3_4
saviola3_4  •  10 August 2017, 09:27

alibec rateasza extrem de mult, si nu doar el. Are cateva maini moarte in echipa gen enache, tanase, larie.....iar morais nu e mijlocas, alibec nu e refeacut fizic, in a doua repriza doar mergea pe teren....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează