FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI

VIDEO FCSB sau Universitatea Craiova? Portarul Oțelului a dat verdictul în lupta la titlu

Articol de , , - Publicat duminica, 30 iulie 2023 11:44 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 12:05

Oțelul Galați a pierdut în fața celor de la FCSB cu 2-0, la capătul unei partide în care a avut o serie de șanse importante ratate.

Erou în etapa precedentă cu CSU Craiova și cu un penalty salvat la șutul lui Florinel Coman, portarul Oțelului, Relu Stoian, consideră că FCSB este favorita la titlu din acest an.

VIDEO. Relu Stoian: „FCSB este de departe favorita la titlu”

„Am avut parte de un meci dificil pentru că Steaua (n.r. - FCSB) este o echipă valoroasă. N-am niciun secret referitor la ultimele mele prestații. Mă antrenez pe cât de bine pot și încerc să dau totul pentru echipă.

Dacă ar fi să fac o comparație între jocul cu Craiova și cel cu FCSB, cred că cei de la FCSB sunt de departe echipa care se vor bate la titlu în acest an și clar este mai puternică. Din păcate, unii colegi mai au emoții, dar își vor da drumul la joc.

Am avut și ceva ghinion pentru că imediat după a doua bară, FCSB a reușit să marcheze cel de-al doilea gol. Dorinel Munteanu ne-a încurajat după meci și ne-a felicitat pentru jocul de azi”

Dorinel Munteanu: „Dorinel Munteanu: „O victorie nu se obține așa cum vor fanii!””

Tehnicianul gălățenilor a fost întrebat despre bilanțul Oțelului din primele trei runde: doar două puncte acumulate, însă Munteanu le cere răbdare suporterilor. 

„Trebuie să mergem înainte, să muncim și să fim uniți! Campionatul e foarte lung. Fanii vor victoria la fiecare meci, dar o victorie nu se obține așa cum vor fanii. Am avut un adversar cu experiență în față. Trebuie să îmbunătățim nivelul nostru și să obținem puncte, vor veni și punctele. Perioada de transferuri durează până pe 3 septembrie, mai am timp să aduc jucători care să ajute echipa”.

Citește și: 

Penalty-ul lui Florinel Coman trebuia repetat! Detaliul care a fost ignorat de „central” și de VAR + Cum a reacționat Vassaras într-o fază identică

Ilie Dumitrescu, 3 concluzii după Oțelul - FCSB: „Încă un experiment al lui Gigi”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
ronaldinyo
ronaldinyo  •  31 Iulie 2023, 01:01

Da ma,dar tu ce ești mai vedeto,mai mult ca penibil.De.al cui ești tu de faci afirmațiile astea fără sa judeci?

brera30
brera30  •  30 Iulie 2023, 15:33

Bai nene, nu mai știți cum sa va lingușiti si cum sa promovați, sa adulați acest acronim, fcsb. Sunteți penibili ….

tomaescu
tomaescu  •  30 Iulie 2023, 12:26

Daca dădea declarația asta înainte de meci era out sau nu?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează