FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB se mai și refuză! Lovitura dată de un fotbalist dorit de roș-albaștri: "Nu mă interesează!"

Ben Sahar în meciul de la București Foto: Cristi Preda
Ben Sahar în meciul de la București Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 14:40

Atacantul israelian Ben Sahar (28 de ani) a fost unul dintre fotbaliștii doriți de FCSB în această iarnă, dar i-a refuzat clar pe roș-albaștri și a decis să-și prelungească înțelegere cu Hapoel Beer Sheva.

Evoluțiile lui Ben Sahar din meciurile pe care FCSB le-a disputat contra lui Hapoel Beer Sheva în Europa League le-au stârnit interesul roș-albaștrilor, mai ales că israelianul a înscris în poarta bucureștenilor în meciul de pe Arena Națională (1-1).

FCSB a intrat pe fir pentru transferul jucătorului, având în vedere că înțelegerea acestuia cu gruparea israeliană expira la finalul sezonului 2017-2018, iar el ar fi putut semna cu orice echipă încă de-acum.

Totuși, când a aflat că este dorit de FCSB atacantul a spus "Nu mă interesează!" și a semnat o nouă înțelegere cu Hapoel Beer Sheva, valabilă pentru 5 sezoane. Transferat la Beer Sheva în vara lui 2015, Ben Sahar va avea un salariu anual de jumătate de milion de euro.

Trecut pe la academia lui Chelsea în 2006-2009, perioadă în care a fost însă împrumutat în mai multe rânduri de londonezi, Ben Sahar a mai evoluat de-a lungul timpului la echipe precum Espanyol, Auxerre și Hertha Berlin.

1.000.000 €este cota de transfer a lui Ben Sahar, potrivit site-ului transfermarkt.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
blocatu
blocatu  •  29 Decembrie 2017, 21:14

ba si ce frumos ar fi sa ia Becali si pe Dinamo, sa o numeasca FCDB si pe saraciile alea cu Lacatus in frunte, sa va vad si eu, dupa ce va-ti certat ani de zile pe aici cum va pupati ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

676816162445517
Emanuel Tiharau  •  29 Decembrie 2017, 18:36

Inteleg ca nici nivelul tau intellect nu-l depaseste pe cel al *** pe care le sustii,sau al ciobanului puscarias, dar sa mai faci comentarii savant; P R O S T U LE!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

326192847795467
Juventin Bianconero  •  29 Decembrie 2017, 17:57

Alibec daca ar fi dat timpul inapoi si el ar fi refuzat fcsb iar budescu se mai gandea. :)))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează