FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

FCSB - SEPSI 2-0 // Eugen Neagoe pune tunurile pe arbitraj: "Tușierul fugea spre careu să dea penalty, nu mai aveau timp să marcheze"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2018 20:07

Eugen Neagoe, tehnicianul lui Sepsi, a fost extrem de supărat la finalul meciului pierdut în fața celor de la FCSB, 0-2. Antrenorul covăsnenilor a criticat arbitrajul în urma penalty-ului dictat în favoarea steliștilor în minutul 80. 

"Cred că FCSB nu și-a creat nicio ocazie până la penalty. Am controlat prima repriză, păcat că n-am reușit să marcăm. Am făcut un meci bun, FCSB n-a avut nicio șansă până în minutul 80.

Nu sunt arbitru, nu caut scuze, dar noi am avut un fault clar la 0-0 și n-a văzut nimeni. La faza de la penalty, tușierul fugea spre careu să dea penalty, probabil nu mai aveau timăp să marcheze. Dacă nu era acel penalty, jucam 2 zile și nu primeam gol. 

E normal să fim foarte dezamăgiți că am primit gol atât de târziu. Băieții mei merită felicitări pentur cum au jucat în această seară și nu numai. Ne-am dorit să câștigăm și cred că am fost foarte aproape", a spus Eugen Neagoe, la Look TV. 

PROGRAMUL ETAPEI A 5-A:

Poli Iași - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Astra - Dunărea Călărași 1-1 Detalii AICI
Viitorul - Gaz Metan 2-0 Detalii AICI
FCSB - Sepsi 2-0 Detalii AICI
Duminică, 21:00 CFR Cluj - Dinamo
Luni, 18:00 Hermannstadt - Voluntari
Luni, 21:00 Craiova - Chiajna

CLASAMENT:

Vezi AICI cronica partidei FCSB - Sepsi 2-0

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (26)
100002473541087
Danut Ognean  •  20 August 2018, 10:14

are dreptate neagoee arbitrii au facut cee-a ce li sa dictat arbitrind profcsb dar degeaba ca tot cfr-ul e pe primul loc spre disperarea lu gigi si a pufuletarilor de suporteri gigisti

corectu
corectu  •  20 August 2018, 07:30

Numai un infumurat ca Neagoe nu poate vedea REALITATEA.

431516447010175
Nuta Radu  •  20 August 2018, 07:13

E acelas caracter cu seful lui barbugiu piturca ,ce dracu mai comentezi mai neagoie cine a facut hent arbitru cumva sau tia dat indicatii geambasu ca el cand vede steaua vede numai greseli de arbritaj ,ca sa calificat cu scotieni a facut spume inpreuna cu naom dela digi,oare cat in mai rabda dumnezeul ,mai piturca doi steam\ua a jucat cu rezervele de ce nu ai inscris esti jenant cu fratele tau barbugiu.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează