FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

„Dacă FCSB ia campionatul, o să se desființeze!” » Verdictul lui Dragomir după 1-0 cu Farul

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 10:34 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 14:13

Dumitru Dragomir a comentat victoria obținută de FCSB contra Farului, 1-0, și îl laudă pe Gigi Becali.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal e de părere că echipa roș-albastră este foarte aproape de primul titlul de campioană după 9 ani și îl laudă pe patronul Gigi Becali pentru implicarea la echipă.

„Am cerut binecuvântarea să intru” » Gigi Becali, după ce l-a bulversat pe Radaslavescu: „Totul a fost perfecțiune, până și înjurătura lui!”
FARUL - FCSB 0-1
„Am cerut binecuvântarea să intru” » Gigi Becali, după ce l-a bulversat pe Radaslavescu: „Totul a fost perfecțiune, până și înjurătura lui!”

Dumitru Dragomir, laude pentru Gigi Becali: „E antrenor emerit”

FCSB are antrenor emerit, mă! Dacă ia campionatul să îl declare (n.r – pe Gigi Becali) antrenor emerit. O să se desființeze școala de antrenori.

În momentul de față, șansele celor de la FCSB, sunt de 99,9%”, a spus Dumitru Dragomir la PrimaSport.

Întrebat dacă Universitatea Craiova, echipă aflată la 7 puncte de FCSB, poate lupta la titlu, Dragomir a declarat: „Nu. Sunt șanse mici. Părerea mea e că nu, dar în fotbal e posibil orice”.

VIDEO. Adversarii FCSB-ului s-au resemnat: „Campionatul e aproape jucat!”

Ciprian Marica (38 de ani), acționar minoritar la Farul e de părere că FCSB e la un pas să câștige campionatul.

Ciprian Marica (38 de ani), acționar minoritar la Farul e de părere că FCSB e la un pas să câștige campionatul.

„FCSB a luat o opțiune serioasă pentru titlu. Sunt 7 puncte, greu de crezut că îi mai poate prinde cineva. Până la urmă, nu ne-au fost cu nimic superiori. Din contră, Farul a fost mai bună, dar micile detalii fac diferența”, a declarat fostul atacant, după meci.

Felicitări jucătorilor, staff-ului meu. Știam că vom suferit, am înfruntat o echipă foarte bună. Sunt foarte fericit și mândru de jucătorii mei, au trecut prin momente dificile și au dat dovadă de caracter. Este o victorie foarte importantă, acum mergem mai departe. Nu e nimic gata, trebuie să rămânem umili.

Am vorbit cu băieții, am văzut câte goluri am înscris din faze fixe, multe meciuri sunt decise de astfel de faze. Le lucrăm la antrenamente. Târno (n.r. - portarul Ștefan Târnovanu) ne-a salvat în momentele-cheie. Trebuie să fim umili, să lucrăm în continuare, nu sunt multe de spus.

- Elias Charalambous

Citește mai multe știri din Superligă:

Exemplul Chiricheș! GSP a surprins toată scena: ce făcea liderul roș-albaștrilor în stadion, singur, la 20 de minute după ce FCSB a câștigat cu Farul
FARUL - FCSB 0-1
Exemplul Chiricheș! GSP a surprins toată scena: ce făcea liderul roș-albaștrilor în stadion, singur, la 20 de minute după ce FCSB a câștigat cu Farul
Remarcații lui Ilie Dumitrescu în Farul - FCSB: „Așa se câștigă un campionat!”
Farul – FCSB 0-1
Remarcații lui Ilie Dumitrescu în Farul - FCSB: „Așa se câștigă un campionat!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  01 Aprilie 2024, 23:08

Perversul Mitica , pt un nou ha pe care va construi un bloc, e în stare sa laude toate prostiile dar și sa-i umfle averea penalului Gigi Valiza. Ca i-au trebuit 10 ani ca sa câștige un titlu ( care încă se joaca) nu mi se pare o performanta deosebita având în vedere și ajutorul primit de la fluierași. Apoi, în contra-partida , dacă lui Mititelu ii sare muștarul în maximum 3 ani câștiga titlul , respectiv 3 titluri în 9 ani. Are ochi mai bun la jucători decât omenosul cu origini albaneze. În concluzie : Dacă se desființează școală de antrenori pt ca vrea perversul Mitica, atunci sa dispară și arbitrajul romanesc cu comisia lor cu tot.

Rezwan
Rezwan  •  01 Aprilie 2024, 20:38
Postat de corectorul pe 01 Aprilie 2024, 17:41

Dar ce facem cu cei 8 , 9 ani de zile in care acelasi Becali a antrenat aceeasi echipa FCSB, investind anual cat tooate celelalte echipe din campionat, si pierzand an de an titlurile? Oricine, absolut oricine dintre noi, cu banii lui Becali si investitiile uriase pt campionatul romanesc, poate lua un titlu in 10 ani.

in cei 8 ani in care Steaua nu a luat campionatul a iesit de 7 ori pe 2 iar echipele cu care Steaua se lupta sau s-a luptat in ultimii 15 ani ai intrat toate in insolventa sau in faliment. e usor sa faci cheltuieli mult peste posibilitati, sa iei campionatul in conditiile in care Steaua se mentibe in buget. Cfr, Rapid, Dinamo, Vaslui, Craiova, Timisoara, Otelul, Urziceni, Astra, Pandurii, toate au falimentat, retrogradat sau au intrat in insolventa

deal1
deal1  •  01 Aprilie 2024, 18:34

Gigi nu urmărește singur partidele FCSB ului, el îl are în permanenta alături pe Ionut Luțu. Asa ca nu i mai atribuiți tot ce se întâmplă în timpul meciului lui Gigi

Vezi toate comentariile (15)
Comentează