FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-0

Viorel Moldovan vorbește despre punctul nevralgic al echipei lui Becali: „Pentru FCSB vrei altceva”

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 06:42 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 09:45

Fostul internațional Viorel Moldovan consideră că lui FCSB îi lipsește un „vârf” veritabil și regretă plecarea lui Andrea Compagno în China.

FCSB a învins-o pe Sepsi cu 1-0 și își ține la distanță rivalele la titlu. Liderul are 9 puncte în fața Rapidului, 12 în fața CFR-ului. Fostul internațional Viorel Moldovan atrage însă atenția asupra unei probleme pe care echipa lui Gigi Becali o are în momentul de față: lipsa unui „vârf” autentic. A unui marcator.

Oferta-șoc pentru Florinel Coman din America de Sud: „E cât e clauza! Dar te duci să-ți blestemi zilele?!”
FCSB - Sepsi 1-0
Oferta-șoc pentru Florinel Coman din America de Sud: „E cât e clauza! Dar te duci să-ți blestemi zilele?!”

Viorel Moldovan: „Compagno era un jucător de care te puteai folosi”

„Nu sunt marcatori... Popescu nu îţi dă goluri... Nici Miculescu. Nici Compagno nu era marcator. Avea profilul de punct fix acolo. Nici număr 9 nu pot să îi spun. Era un jucător de care te puteai folosi în anumite momente.

Pentru FCSB vrei altceva, cred eu. Vrei un jucător mai incisiv, mai dinamic. Mai mobil, mai vitezist. Să atace profunzimea. Să dezechilibreze. Poate de asta s-a şi renunţat la el.

În Miculescu s-a investit mult. A dat două goluri, a început bine anul, dar nu are continuitate. E foarte important pentru un atacant să prindă încredere”, a comentat Viorel Moldovan, el însuși un fost atacant de careu, la Prima Sport.

Și Darius Olaru regretă plecarea lui Andrea Compagno

Inclusiv Darius Olaru îl regretă pe Andrea Compagno. La finalul meciului cu Sepsi, mijlocașul FCSB a punctat: „Andrea era un coleg și o persoană foarte bună, un profesionist. Uneori se simte lipsa unui atacant.

Cred că ne putea ajuta mai mult în acest sezon. Și în acest meci, cred că ar fi ajutat mult un atacant ca el, era bătăios. Asta este, încercăm să ne facem treaba fără el, iar la final să-i păstrăm o medalie de campion”

Andrea Compango (27 de ani) a părăsit sâmbătă seara România. Atacantul n-a mai fost dorit de Gigi Becali, care l-a vândut în China, la Tianjin Jinmen Tiger, în schimbul sumei de 120.000 de euro.

VIDEO. FCSB - Sepsi. Alexandru Băluță, marcatorul unicului gol al meciului, declarații la finalul partidei

Mai puteți citi:

Concluziile lui Gigi Becali, imediat după FCSB - Sepsi: „Nu se ridică la valoarea pe care o așteptam” + „Știți de ce prefer să îi dau afară?”

Laszlo Dioszegi se ia de FCSB: „Rar am văzut așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
valentindragobete
valentindragobete  •  12 Februarie 2024, 11:57

parachioru, daca te-ai plictisit, circulă, aerisește-ți căpuțul, nu te obliga nimeni să urmărești fotbalul românesc și să-ți manifești frustrările!

parachioara5
parachioara5  •  12 Februarie 2024, 11:18
Postat de Rosalbastrii43ver pe 12 Februarie 2024, 10:01

Asta e fotbalul romanesc. Ce poti face altceva? A fost acolo si Craiova si nu a facut nimic....

...sa avem un fotbal curat ...fara gino burleanu si hategan ...fotbalul romanesc sa se joace pe teren nu prin birouri ...U Cv a vazut ca este slaba pentru Europa si pana nu se intareste nu mai participa in cupele europene ...

Rosalbastrii43ver
Rosalbastrii43ver  •  12 Februarie 2024, 10:01
Postat de parachioara5 pe 12 Februarie 2024, 09:33

v.M. este fcsb ist ...el vrea un fcsb ca PSG...iar o sa fie rusinea Europei alaturi de hagi ...ne am plictisit de jocurile lor ...primii in Ro ultimii in Europa ...

Asta e fotbalul romanesc. Ce poti face altceva? A fost acolo si Craiova si nu a facut nimic....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează