FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB vrea TOT! Ofertă oficială pentru doi dintre cei mai buni jucători din Liga 1: "Aștept răspunsul!"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 17:05

Gigi Becali a reușit să-l convingă pe Constantin Budescu să semneze cu FCSB, iar tot azi mai speră să aducă încă un fundaș central.

De asemenea, patronul roș-albaștrilor dezvăluie că i-a făcut lui Gică Hagi o ofertă pentru Dragoș Nedelcu și Florinel Coman, doi dintre cei mai buni tineri fotbaliști ai României.

"I-am făcut oferta lui Gică Hagi. Nu are nicio legătură disputa noastră cu businessul pe care el îl are.

Aştept acum un răspuns din partea Viitorului. Dacă sunt de acord, bine, dacă nu, asta este", a spus Becali, pentru TV Digi Sport.

FCSB are nevoie de cel puțin un jucător U21 care să poată fi titular în forumula pe care o va alcături Nicolae Dică. Oferta lui Gigi Becali s-ar ridica în jurul sumei de 3 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
danut1971
danut1971  •  07 Iunie 2017, 12:18

***! hagi nu va mai vinde jucatori pe nimic la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fc_mioritza
fc_mioritza  •  06 Iunie 2017, 22:14

Ne pregatim pentru cvint-drupla istorica: Cupa, Campionat, UCL, Supercupa Europei si CM al Cluburilor si e bine. Avem mare incredere in forta echipe noastre conduse magistral de Dica de pe margine si de nea Gigi din teren! Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

996146253794070
Florin Flo  •  06 Iunie 2017, 21:52
Postat de martinpen pe 06 Iunie 2017, 19:24

Astia ai tai, puteau sa castige alte meciuri, in afara de alea furate de arbitri... Pe toti i-au furat arbitrii, Dinamo are 8 meciuri, Viiotrul are si ea vreo 5...

Pana una alta voi astia de va numiti Stelisti dar tineti cu FCSB, plangeti degeaba. Era unul pe aici care tot comenteaza ca Steaua a fost furata de arbitrii in fiecare meci, ca adversarii au facult blaturi peste blaturi si ca defat FCSB e campioana. Atat va intreb: SI Viitorul 3 - FCSB 1 a fost blat ? Si FCSB 1 - Viitorul 1 a fost Blat ? App, pt cel care a spus ca iar Merge FCSB in grupe si "LUAM" zeci de milioane... Iei tu Nepoate?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează