FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Fericirea costă un milion!”

Articol de - Publicat miercuri, 28 mai 2008 00:00

Conducerea i-a transmis lui Maftei că-l lasă să plece, dar căpitanul se plînge că suma cerută în schimbul lui e prea mare.

Despărţirea dintre Vasile Maftei şi Rapid, anunţată în exclusivitate în Gazeta de ieri, e gata să se producă. Fundaşul s-a întîlnit cu şefii, le-a spus că e tentat de o nouă experienţă după 8 ani în Giuleşti, iar conducerea i-a acceptat cererea. Apărătorul e însă dezamăgit din cauza sumei de trans­fer: un milion de euro!

– Vasile, de ce vrei să pleci de la Rapid?
– Joc din 2000 în Giuleşti, ceea ce înseamnă destul de mult. Cam ăsta e principalul motiv pentru care mi-am manifestat intenţia de a evolua în altă parte. M-au mai în­ju­rat şi suporterii, dar au fost numai grupuri izolate, nu plec eu din cauza asta, am trecut peste . Doar că vreau o nouă provocare, atîta tot!

– Care a fost reacţia condu­cerii la cererea ta?
– Am avut o întîlnire cu domnul Toma, preşedintele Consiliului de Administraţie. Mi-a zis că nu stă în calea fericirii nimănui, după care mi-a înmînat o hîrtie, cum că pot pleca în schimbul unui milion de euro. Mi se pare mult, exagerat de mult! Gîndiţi-vă că Rapid n-a dat nici un ban pe mine cînd m-a adus şi mi-am făcut, zic eu, pe de­plin datoria faţă de club. Am jucat sute de meciuri, cred că se putea găsi o soluţie convenabilă ambelor părţi. Nici nu sînt absurd, nu cer să plec gratis, dar să ceri un milion...

– Deci n-au încercat să te facă să te răzgîndeşti?
– Să ştiţi că n-au fost prea con­vingători în sensul ăsta. Adică n-au făcut vreun efort ca să mă de­ter­mine să continuu. Şi asta mi-a dat de gîndit.

– Ai discutat cu ei şi despre bani?
– Să vă spun ceva: cîştig cu mult sub 150.000 de euro, cît se ve­hiculează . Am un salariu mic, pro­babil, dar nu m-am dus să cer bani mai mulţi, nu despre asta a fost vorba. Pînă la urmă, dacă nici nu mă lasă să plec, asta e, voi con­ti­nua la Rapid. Nici nu sînt disperat, dar să se rezolve înainte de reunire.

Declaraţia zilei: Fathi Taher, acţionar Rapid

“Maftei, Buga, ca şi Coman, sînt liberi să plece! Oricine vine la noi şi cere dreptul de transfer primeşte o hîrtie care-i oferă şansa să-şi caute fericirea în altă parte!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  28 Mai 2008, 14:31

poate cineva sa-mi dea si mie nr. din gazeta de luni 26 mai multumesc

 •  28 Mai 2008, 10:44

Hahaha...pai saracu' Maftei nu mai pleaca niciodata...nici daca tai un 0 din cifra aia,si nu merita bani

 •  28 Mai 2008, 10:00

pai cine sa dea atatia bani pe NILA impiedicatul ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează