FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fight Club Dinamo » Brănescu şi Nistor și-au aruncat vorbe grele și s-au încăierat la pauza meciului cu Chiajna

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 00:00

Fotbal Club Dinamo s-a transformat în Fight Club Dinamo. Echipa merge rău, fiind la 7 puncte de primul loc, ocupat de Steaua, fanii i-au cerut vehement demisia lui Andone, iar jucătorii au început să se încaiere, la propriu, în vestiar!

La pauza meciului cu Concordia, "câinii" erau conduşi, după golul lui Cristescu din minutul 33. Imediat după intrarea la vestiare, Laurenţiu Brănescu a "sărit" la Dan Nistor. Motivul? Conform surselor Gazetei, după primirea golului, Nistor i-a reproşat portarului pe un ton agresiv: "Haide, mă Brănescule, dormi pe tine atâta. Apără şi tu ceva!".

Enervat la culme de reacţia colegului său, odată ajuns la cabine, Laurențiu s-a dus glonţ la mijlocaş şi l-a tras la răspundere: "Bă, la cine p***a mea ţipi tu, mă?".

Ando şi uşa de la baie

Nistor a răspuns pe acelaşi ton şi astfel cei doi s-au încăierat, antrenorul Ioan Andone fiind nevoit să se bage între ei, la propriu, pentru a-i despărţi. Chiar dacă şi aşa, "câinii" au continuat să fie turbaţi de furie şi şi-au aruncat în continuare vorbe grele şi injurii.
Văzând că nu reuşeşte să stingă conflictul, "Fălcosul" l-a împins pe Brănescu în baia din vestiar, în speranţa că se va calma, dar acesta, furios la maximum, a încercat să se întoarcă în vestiar, moment în care tehnicianul de 56 de ani a blocat uşa băii cu propriul corp, până când goalkeeper-ul s-a calmat!

Gazeta de ieri a dezvăluit că Nistor e considerat "sifonul" lui Andone de către unii dintre coechipieri. Pe lângă asta, jucătorii au fost deranjaţi de faptul că ex-mijlocaşul Pandurilor a venit în Ştefan cel Mare de nici o lună, dar a fost imediat învestit căpitan, luându-le astfel faţa unor fotbalişti cu state vechi în echipă ca Steliano Filip sau Dorin Rotariu. Mai mult, Nistor i-a criticat dur pe noii săi colegi, public, lucru care i-ar fi adus şi mai tare antipatia celorlalţi.

Brănescu e "bad-boy"

Interesant este că Dan e singurul jucător din actualul lot care a avut curaj să se certe cu portarul împrumutat de la Juventus. Conform aceloraşi surse, Laurenţiu e genul care nu permite colegilor glume exagerate şi nici să fie criticat de vreun coleg. Dacă acest lucru se întâmplă totuşi, el nu ezită să îşi facă dreptate.

Contactaţi de reporterii Gazetei, Brănescu și Nistor nu au vrut să comenteze informaţia, iar Andone nu a răspuns la telefon.

10 goluria încasat Brănescu în 10 meciuri de Liga 1. Până acum a fost integralist în toate partidele

6,00este media notelor GSP ale lui Brănescu. Nistor are o medie de 4,50

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ticbis
ticbis  •  28 Septembrie 2016, 11:50
Postat de Neculaescu Mircea pe 28 Septembrie 2016, 09:04

nistore *** o sa ajungi epava.

Nistor e deja o epava!

agentul0007
agentul0007  •  28 Septembrie 2016, 11:42

nu le convine sa ii certe cineva ?sa puna mana sa joace fotbal . capitanul trebuie sa fie un lider si in teren si in vestiar nu popandau .

976219859122451
Virgil Serban  •  28 Septembrie 2016, 10:40

Uitati va la articolele acestui ..vranceanu..cata aberatie si culmea sunt postate...bine GSP..ul..... Isi imagineaza omu" ca i *** dinamovistilor,dormitor,***dupa care trece repede *** sa l mustruluiasca putin,iar "soarele si luna "..spun..ok merge.. Ba baiete obedienta si ipocrizia au si ele limita si orgoliul lor...:)) Halal...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close