FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Filosofia de antrenor a lui Luțu » Cum vede omul lui Becali fotbalul: "Stilul pă atac, dar n-aș suporta figurile! Eu sunt noul Piți, secundul meu va fi noul Cârțu" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 08:49

Becali pregătește mutarea care să oficializeze ”dictatura”: Ionuț Luțu (42 de ani) va fi numit la început secund, pentru ca apoi să devină antrenorul principal al FCSB, informație oferită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor!

Luțu a explicat într-un interviu din Gazetă, în 2010, cum vede el meseria de antrenor și care sunt principiile după care urmează să se ghideze. Ce a rezultat:

"STILUL PĂ ATAC" :D

Antrenorii favoriți: "Scrie acolo: Piţurcă, Cârţu şi nea Ilie Balaci. A, şi Olăroiu, mă! Să nu-l uit, că mă sună ăla dup-aia şi mă ceartă!"

Sistemul perfect"Sistemul «Pă atac»! Sistemul atacului propice performanţei! Atât, nu vă zic mai multe. Nu-l divulg, că e secretul viitorului meu. Na că v-am băgat în ceaţă!"

Echipa ideală cu care a jucat el: "Lobonţ! Apoi, Contra, Iencsi, Bulent Korkmaz, Raţ, fundaşi. Marius Sava, Trică, Gabi Popescu, Frăsineanu, la mijloc, iar Dănciulescu şi Sabin Ilie în atac! Toţi erau unul şi-unul!"

De ce antrenamentele trebuie să fie lejere: "Marius Sava a fost un exemplu de fotbalist, un profesionist adevărat, dar n-a avut noroc, săracu'! S-a dus la Genoa şi l-au stricat ăia! L-au pus să alerge de i-au scos ficaţii şi el nu era obişnuit"

Ce nu i-ar plăcea: "N-aș suporta figurile. Eu nu le-am avut p-astea, am fost băiat modest, cuminte"

Cel mai bun asistent pentru el: "Nu e obligatoriu ca şi eu, şi Sava să reuşim în meseria asta. Important e ca unul dintre noi să ajungă sus, că-l trage după el şi pe celălalt! L-oi lua şi pe Sava secund la Universitatea, că doar sunt om, nu? Cred că eu sunt noul Pițurcă, Sava e noul Cârțu, că el se enervează din orice"

 
Luțu la FCSB

Gigi face MUTAREA DECENIULUI la FCSB! Ionuț Luțu, antrenorul echipei! ---->>> http://bit.ly/2J5tcUM

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 24 Mai 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  24 Mai 2018, 10:25
Postat de chris_bu67 pe 24 Mai 2018, 09:52

și veți locui cu toții într-un block-notes împreună cu claudiu răducanu :))

Te mai supara poarta aia, sau ai reusit sa o deschizi ? :)) Daca nu se deschide, poti sa te rogi pentru ajutor la ATOTSTIVUITORUL lui Borcea ;)))

chris_bu67
chris_bu67  •  24 Mai 2018, 09:52

și veți locui cu toții într-un block-notes împreună cu claudiu răducanu :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează