FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Filosofia lui May » Mahlangu se motivează cu maxime pe care le transmite și colegilor prin intermediul rețelelor de socializare

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2017 00:00

May Mahlangu a trecut peste perioada cenușie în care pierdea fie poziția din echipă, fie timp îndelungat în afara gazonului din cauza accidentărilor. Sud-africanul de 27 de ani a devenit un om esențial în trupa lui Cosmin Contra.

În ultimele 5 partide oficiale, mijlocașul a fost titular, iar în 4 a fost integralist. Mahlangu se afirmă și pe rețelele de socializare, acolo unde postează frecvent și este o culegere de aforisme. Fiecare apariție în mediul virtual al fotbalistului - în afara obsesiei pe care a făcut-o pentru vestimentația și accesoriile de la Gucci -, este însoțită de câte o maximă prin care africanul ori se motivează, ori își prezintă caracterul, ori transmite un gând coechipierilor săi. Iată câteva dintre aforismele expuse de May:

Pentru colegi

"Cea mai comună caracteristică pe care am găsit-o la oamenii de succes: au rezistat ispitei de a se da bătuți! Sunt mândru să fiu parte a formației Dinamo"

"Munca de echipă face ca visele să lucreze. Amintiți-vă că munca nu este doar despre tine, ca individ, să ieși în evidență!"

"Oamenii pe care-i subestimezi nu te subestimează! Asta este forța lor"

"Învățăm ceva nou de la fiecare persoană care trece pe cărarea vieții. Unele lecții sunt dureroase. Altele fără durere. Sau de neprețuit"

Personale

"Dacă nu reziști să se vorbească despre tine, atunci nu ești gata pentru succes!"

"Nu am un antrenor personal. Tot ceea ce am este vocea care îmi spune că dacă mă voi opri acum, s-ar putea să nu mai încep din nou niciodată. Așa că merg la antrenament să muncesc!"

"Niciodată să nu pui oameni de moment într-un loc permanent al vieții tale. Niciodată să nu-ți fie teamă să-i elimini! Îndrăznește să iei fiecare decizie ce-ți privește viața. Dacă ei îți vor spune că ești mândru, spune-le că asta înseamnă să ai clasă! Indiferent de economia din junglă, leii niciodată nu vor mânca iarbă. Chiar dacă educația e gratis, un șoarece nu va merge niciodată la aceeași școală cu o pisică"

"Visele pe care le amâni nu sunt respinse. Poate că nu ne-am potrivit ca timp, dar potrivirea lui Dumnezeu este perfectă. Sunt doar un tip din ghetou care a fost binecuvântat"

Pentru Zintle a lui

"Dacă vezi ceva frumos la o persoană, spune-i!"

"Ea are o dispută doar cu egalii ei. Tuturor celorlalte le este profesoară"

"Să nu-ți fie frică de oamenii care te părăsesc. Fiindcă atunci când te părăsesc, Dumnezeu are treabă cu tine".

1 gol și o pasădecisivă are Mahlangu în 22 de meciuri în tricoul "câinilor"

2 goluriîn 19 selecții a reușit May pentru naționala Africii de Sud

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cobra_z
cobra_z  •  18 Aprilie 2017, 10:11

am ramas placut surprins de felul in care se xprima si gandeste...nu ma asteptam . pariu ca la un concurs de literatura la care participa gazetarii gsp, mahlangu iese pe primul loc :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează