FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Finală specială pentru Cosmin Contra! De ce se teme tehnicianul lui Dinamo înaintea meciului cu Poli de azi

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2017 12:40

Cosmin Contra o laudă pe ACS Poli Timișoara, formaței pe care o întâlnește astăzi în finala Cupei Ligii României. Tehnicianul nu lasă garda jos, deși bănățenii au venit fără câteva piese importante la acest joc.

"Într-o finală nu există o favorită, jucătorii sunt conştienţi că sezonul se încheie sâmbătă seară. Pentru mine e un meci special, știți bine de ce. 

Mie mi-e frică de faptul că toată lumea dă învinsă echipa Timişoarei, dar nu ştiu ce echipă poate rămâne în Liga I plecând de la minus 14 puncte.

Eu cred că Timişoara poate pune probleme oricărui adversar. Eu îl înţeleg perfect pe domnul Popa, pentru că meciul cu Pandurii este finala lor, e un obiectiv primordial pentru această echipă. Mi-aş dori ca Timişoara să rămână în prima divizie", a zis Contra. 

CONTRA E LEGAT DE POLI

Prima finală pentru Cosmin Contra ca antrenor al "câinilor" e tocmai împotriva Timișoarei natale. "Guriță" (41 de ani) a început fotbalul pe Bega, evoluând pentru Poli în sezoanele 1993/1994 și 1995/1996, după care a plecat la Dinamo.

S-a întors pe Bega în 2005, 14 meciuri, apoi în 2009-2011, 21 de partide, în ultima ediție debutând și în cariera de tehnician. Bănățeanul a mai fost de alte două ori în postura de a disputa un trofeu: întâi a câștigat Cupa României, apoi a cedat Supercupa, ambele în 2013, cu Petrolul.

Dinamo - ACS Poli este azi, de la ora 20:00, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează