FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican, criticat de omul care l-a adus la Dinamo: "A fost o înșelare a gîndului meu"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 19:39

Constantin Anghelache a dezvăluit marele său regret din perioada petrecută în conducerea lui Dinamo. Deși se aștepta ca venirea lui Flavius Stoican să fie un lucru bun, situația n-a fost deloc așa. 

”Un moment de abatere a fost în octombrie 2014, cînd o înșelare a gîndului meu a frânt Dinamo în evoluție.

Gîndul meu a fost spre Flavius Stoican. Am crezut că, ajungînd la o echipă fanion, va face toate eforturile.

Se pare că a uitat de ele și de acolo pînă în mai, cînd a venit Rednic s-au întîmplat mai multe lucruri la care eu nu am subscris niciodată”, a spus Anghelache.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
reddogsv
reddogsv  •  07 Octombrie 2015, 08:22

"A fost o înșelare a gîndului meu" : Ptiu.....duca-se! Una e sa vrei si alta e sa poti. Unul pe care nu il recomanda nici o performanta ca antrenor, cu un lot instabil de la o zi la alta si cu un picior in groapa d.p.d.v financiar nu putea sa faca mai mult. Locul IV in ,,primul mandat'' a fost rodul purului hazard, iar al doilea fost un fiasco. Confirmarea ,,valorii'' acestui necalificat a fost episodul Voluntari! Asa ca...,,mai draga, m-am ratacit printre meandrele concretului si in sinergia faptelor''.

427951077389201
Mihai Tanase  •  07 Octombrie 2015, 08:16

Rednic are o situati mai proasta ca a lui Stoican anul trecut .Are un punct mai putin si sapte goluri mai putin marcate .

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Octombrie 2015, 07:24

Să vedem când ne-o dezvălui marele strateg al izbânzilor alb-roșii momentul de abatere din mai 2015, când o înșelare a gândului lui a frânt Dinamo în evoluție. Să vedem cum va fi când Strâmbu va lăsa ”echipa fanion” cu ochii-n soare, în situația în care a preluat-o, și mai rău decât atât... Dar, desigur, fostul colonel de Securitate ne va explica senin: ”s-au întîmplat mai multe lucruri la care eu nu am subscris niciodată.”

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close