FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Florin Costea a rămas din nou fără echipă! Are 2 variante din Liga 1: poate fi subiectul unui transfer-șoc

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2015 16:14

Cariera lui Florin Costea este într-o continuă scădere de la accidentarea din 2010, cînd Brăneț i-a rupt piciorul.

Jucătorul a ajuns în vară la irakienii de la Zakho Football Club, însă aceștia au ales să-i rezilieze contractul din cauza accidentărilor dese.

Se pare că ligamentele genunchiului stîng cedează, iar Costea nu mai poate ajunge la performanțele din urmă cu 5 ani, cînd era unul dintre liderii generației sale.

Trecut pe la Steaua, Severin, CFR Cluj și Arsenal Tula, Florin Costea a luat apoi drumul Irakului, unde a fost transferat de Ilie Stan. Au mai mers acolo și Daminuță și Leca.

Dorit la Voluntari și CS U Craiova

Florin Costea este dorit acum de două formații din Liga 1. Este vorba despre FC Voluntari și CS U Craiova, spun sursele GSP.RO.

Dacă îi va alege pe olteni, aceasta va fi o nouă lovitură de imagine în fața fanilor Universității Craiova, care l-au idolatrizat pe Florin Costea, iar acum acesta ar alege marele dușman, CS U Craiova.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
forza.stiinta
forza.stiinta  •  13 Noiembrie 2015, 11:10

ce suparati sunt astia de la gsp :))) ei nu vor intelege niciodata ca CS este de fapt Universitatea Craiova sau mai pe scurt Stiinta. Rivalitatile gen "marele dusman" sunt doar in capul vostru, jurnalisti varzosi

blue_aztec
blue_aztec  •  12 Noiembrie 2015, 20:36

Hai bre domn' jurnalist nu mai fi asa suparat pentru faza cu stemele. E pacat... Las' CA CAstigati alt proces :) . Acum ne luam de la o stema si bagam articole deastelea :)

antalmihai
antalmihai  •  12 Noiembrie 2015, 17:55

SA MERGI LA CRAIOVA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează