FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - STEAUA, DUMINICĂ, 21:00, TVR 1, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Florin Marin vrea să-i pună o nouă piedică Stelei » Marele absent, Croitoru, și-a găsit un rol nou la ACS Poli

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2015 17:53

ACS Poli așteaptă un stadion plin duminică, iar Florin Marin vrea un nou succes în fața Stelei. Tehnicianul timișorenilor a recunoscut că s-ar mulțumi cu un egal, dar a explicat ce le-a cerut elevilor săi în precentele jocuri în care a triumfat în fața campioanei.

Cu două victorii din două în sezonul trecut în jocurile cu Steaua, mai întîi la cîrma Ceahlăului, apoi la cea a Oțelului, Florin Marin e asul din mîneca bănățenilor.

”Steaua rămîne o echipă bună, nu a obținut rezultatele așteptate, nici în Europa, dar Steaua rămîne una dintre cele mai bune echipe. Are jucători de calitate. Trebuie gîndit bine jocul, să nu suferim la organizare, să fim umili, să jucăm cu agresivitate, să nu comitem erori. Pentru că jucătorii lor ar profita atunci. Jocul îl pregătesc la victorie, dar sigur că și egalul ar fi bun, normal”, a declarat Florin Marin.

”E meritul jucătorilor în victoriile cu Steaua, în primul rînd. E o rivalitate între cele două echipe. Unul dintre jocurile importante ale campionatului. Fac apel la suporteri să vină în umăr cît mai mare, avem nevoie de ei. Nu vreau nici o răzbunare, mă leagă amintiri frumoase de Steaua, nu pot să uit perioada aceea. Am fost jucător, antrenor secund acolo”, a precizat Marin.

Timișoreni nu se vor putea baza duminică pe cîteva piese importante. Bărbuț e suspendat, în timp ce Scutaru și Croitoru au probleme medicale. Ultimul a intrat azi în rolul de vânzător de bilete pentru meciul cu Steaua. ACS Poli se așteaptă la o rețetă bună, cel puțin 20 de mii de fani în tribune în condițiile în care un bilet la tribună costă 20 de lei.

Meciul dintre ACS Poli și Steaua va avea loc duminică, de la ora 21:00, în direct pe TVR 1, Look tv, Digisport 1, Dolcesport 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  11 Septembrie 2015, 19:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează