FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-2

Florin Tănase îi dedică golul de la debut lui Hagi și spune că Reghecampf i-a dat mai multe sfaturi: "Au fost benefice"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2016 22:57

Florin Tănase a marcat un gol la debutul în tricoul Stelei și și-a ajutat echipa să câștige meciul din deplasarea de la FC Botoșani, scor 2-0.

Noul jucător al roș-albaștrilor a dedicat golul marcat lui Gheorghe Hagi și spune că Reghecampf i-a dat mai multe indicații înaintea meciului, care l-au ajutat.

"Am rezistat 90 de minute, dar pe final am simțit puțin de oboseală. Sincer, nu mă așteptam să fiu titular. Sunt fericit că am jucat 90 de minute. Voi avea nevoie de două-trei săptămâni să mă leg ca să zic așa cu colegii.

Reghecampf m-a felicitat pentru gol, iar înainte de meci mi-a dat niște indicații care au fost benefice.

Dedic acest gol familiei mele și domnului Hagi, care m-a crescut.

Mi-aș fi dorit să joc cu City, dar nu-i nicio problemă, sper să facem două meciuri mari și să intrăm în grupe. Vreau să mă impun ca titular și să-mi ajut echipa", a declarat Tănase la Dolcesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ovasim
ovasim  •  13 August 2016, 00:54

Cățeii să latre la lună. ....STEAUA E PE PRIMUL LOC

ovasim
ovasim  •  13 August 2016, 00:53

Ptr prazarul Ovidiu,inima Olteniei,ia aminte: gloaba a marcat la debut.Ai meci cu mine ceapă mică,aștept replica rusului IVAN turbinca ....de la Creangă citire

ovasim
ovasim  •  13 August 2016, 00:51

Ptr prazarul Ovidiu,inima Olteniei,ia aminte: gloaba a marcat la debut.Ai meci cu mine ceapă mică,aștept replica rusului IVAN turbinca ....de la Creangă citire

Vezi toate comentariile (3)
Comentează