FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Florin Tănase îşi laudă fosta echipă: "Cel mai frumos fotbal îl joacă Viitorul"

Florin Tănase, 22 de ani, a debutat în Liga 1 acum 3 ani, în Dinamo - Viitorul 1-2
Florin Tănase, 22 de ani, a debutat în Liga 1 acum 3 ani, în Dinamo - Viitorul 1-2

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2017 00:00

Florin Tănase a prefaţat derby-ul play-off-ului şi consideră că adversara de azi a Stelei produce cel mai de calitate joc.

"Voi juca împotriva formației unde m-am format ca jucător şi unde am crescut. Dar acum sunt aici, la Steaua, o echipă unde pretenţiile sunt foarte mari, şi normal că îmi doresc să o bat pe Viitorul".

Aşa a început Florin Tănase întâlnirea de ieri cu jurnaliştii, în care a vorbit despre duelul cu trupa de la care a venit în vară în schimbul a 1,5 milioane de euro.

Tănase a vorbit apoi la superlativ despre foștii lui colegi. A oferit argumentul pentru care Viitorul s-a transformat dintr-o formație care se lupta să scape de retrogradare în una implicată cu şanse în bătălia pentru titlu: "A crescut enorm de când domnul Hagi a devenit antrenor, acum doi ani şi jumătate, iar acum e o echipă foarte bună, care a progresat enorm de la an la an sub comanda dânsului".

12 eșecuri din 13 întâlniri

"Acest meci e un derby şi ştiţi de ce îl consider aşa? Fiindcă Viitorul, după părerea mea, joacă cel mai frumos fotbal din Liga 1. Chiar am vorbit pe parcursul acestei săptămâni cu foştii mei coechipieri, ne mai tachinăm aşa între noi, ei îmi zic că mă bat, eu le transmit că voi câştiga, am rămas în relaţii bune cu ei", a mai spus Florin, care a comentat şi complexul pe care Viitorul îl are în faţa Stelei: a pierdut 12 din cele 13 meciuri oficiale.

"Încă de când eram eu acolo ştiu despre această discuţie şi de fiecare dată ne doream enorm să câştigăm, să arătăm că nu e o regulă, dar efectiv nu s-a putut", a spus Tase.

"Eu cunosc foarte bine Viitorul, ne aşteaptă un meci extrem de greu în primul rând fiindcă vom juca în deplasare, iar ei pe teren propriu sunt buni de tot"
Florin Tănase, atacant Steaua

"Ratarea mea cu CFR? Nu e cea mai mare din carieră! Oricum, eu comit câte una de-asta pe an, deci pe 2017 mi-am făcut norma, nu vă mai aşteptaţi la altă ocazie imensă pe care să o ratez"
Florin Tănase, atacant Steaua

22de goluri în 79 de partide de L1 a marcat Tănase în tricoul Viitorului. La Steaua are 3 reușite în 13 meciuri

13meciuri consecutive fără eşec are Viitorul în Liga 1: 10 victorii şi 3 remize. Ultima înfrângere a fost chiar cu Steaua, 1-3, în iulie 2016

7victorii în 13 meciuri are Steaua în deplasare în acest campionat. E pe primul loc la acest capitol, cu 24 de puncte câştigate dintr-un maxim posibil de 39

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cainelup
cainelup  •  18 Martie 2017, 11:20

Tase, sa fii tare / Ca perechea de fulare. Va fi o omenie aprig disputata, pe muchie de cutit.

116318208879996
Costica Costica  •  18 Martie 2017, 09:37

meci fara probleme ciobanu se duce la 3 puncte de hagi dar atat ia fost ce urmeaza vom vedea depande de bani si albitrii hu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează