FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman a fost operat: "Intervenție complicată, a durat câteva ore"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 20:31

Florinel Coman, unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, a decis să-și rezolve vechea lui problemă. Acesta suferea de luni bune de varice, iar intervenția chirurgicală era singura opțiune pentru o recuperare completă. 

"Acum a ieşit din operaţie. Se pare că a fost o intervenţie destul de complicată, că a durat câteva ore bune. Important e că intervenţia a reuşit, eu cred că va intra în pregătire de la început", a spus Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, la TV Digi Sport. 

Florinel Coman a fost adus în această vară de FCSB de la Viitorul contra sumei de trei milioane de euro. 

"Să vă zic de ce l-am transferat pe Florinel Coman. El a avut mai multe meciuri slabe, așa a vrut Dumnezeu. El are niște varice, dar am vorbit cu un doctor și mi-a zis că poate juca fără probleme și că se poate opera.

Dar Coman a făcut un tratament cu lipitori. Și-a pus lipitori pe el și i-au luat doi litri de sânge. Când i-a făcut doctorul analize a văzut că este slăbit. De aceea nu a putut să joace. Așa a vrut Dumnezeu" Gigi Becali, pe 23 august

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
albalbastru72
albalbastru72  •  20 Decembrie 2017, 13:23

Era mai buna o operatie de schimbare de cap.

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Decembrie 2017, 08:02

3 milioane ? Spalare de bani. Beto ,portarul Portugaliei costa 1 milion cand a plecat de la CFR.Un exemplu. Si acum e in poarta Portugaliei.

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Decembrie 2017, 08:01

Il dureau varicele.De aceea a aruncat banderola de doliu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează