FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB 2-1

Ce dialog ar fi purtat pe teren Florinel Coman cu arbitrul George Găman: „Asta mi-a spus! Săracul, a mai fost suspendat...”

UTA a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 7 din Superligă. Florinel Coman, eliminat în minutul 83, a răbufnit la interviuri. +20   FOTO
UTA a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 7 din Superligă. Florinel Coman, eliminat în minutul 83, a răbufnit la interviuri.

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 00:01 / Actualizat marti, 29 august 2023 00:18

UTA a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 7 din Superligă. Florinel Coman, eliminat în minutul 83, a acuzat arbitrajul.

Florinel Coman a marcat golul FCSB-ului în deplasarea de la Arad, dar în partea secundă și-a pierdut cumpătul și a văzut două cartonașe galbene. Liderul celor de la FCSB consideră că arbitrajul lui George Găman a influențat soarta partidei. 

Florinel Coman, gesturi stupide care o lasă pe FCSB descoperită cu CSU Craiova! Fără PATRU titulari în Ghencea
FCSB
Florinel Coman, gesturi stupide care o lasă pe FCSB descoperită cu CSU Craiova! Fără PATRU titulari în Ghencea

Florinel Coman, după UTA - FCSB 2-1

„Am început foarte bine, am marcat repede, o combinație foarte bună. După asta a fost acel penalty, nu știu ce să spun. Am vorbit cu domnul Găman și mi-a spus că el n-a dat penalty, dar i s-a spus în cască «penalty, penalty». Săracul, a mai fost suspendat din această cauză. Vă dați seama...

Nu vreau să vorbesc de rău, e un meci pierdut. A venit și prima înfrângere din acest campionat, pe un teren greu, tot timpul s-a lăsat cu cartonașe roșii aici. Au fost mulți nervi în teren.

Când eu atac adversarul cu mingea la picior, dau mingea pe lângă, iar el dă fault invers... Da, a fost un gest nesportiv. Recunosc. Dar cu o fază înainte îmi vine cu cotul în figură. Dacă nu ripostam, nu-i dădea galben. Asta este, trebuie să ne gândim la următorul meci. 

A fost ceva neprevăzut, am rămas în inferioritate foarte repede, dar Pantea e un fundaș foarte bun, are de învățat. Sunt 100% că va fi un jucător important pentru noi”, a spus Florinel Coman la Orange Sport. 

Sezonul trecut, George Găman a fost suspendat aproape 3 luni, după ce în duelul Petrolul - CFR Cluj, scor 2-5, a ignorat două faze semnalate de Ovidiu Hațegan din camera VAR.

La fiecare meci, eu și Olaru avem acțiuni clare pe poartă, eu îi pasez lui, el mie. Ne înțelegem bine. Și astăzi am combinat bine la golul de 1-0.
- Florinel Coman 

Citește și alte știri din Superligă: 

Dinamo nu scapă de emoții » Un fost angajat a cerut falimentul!

FCU Craiova a sunat un nume important din fotbalul românesc: „Mi-aș dori să antrenez iar în Liga 1. Nu e orice echipă, are toate condițiile!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (29)
Stars
Stars  •  29 August 2023, 22:21
Postat de Haha1989 pe 29 August 2023, 12:04

***, gândire tipic a vouă fiindcă mereu aveți mintea ocupata cu smecherii. Coman tot are probleme cu arbitrii, se vede la el lipsa educației. Dacă nu e Barbu sau Barsan e greu. Dacă odată nu sunteți avantajați nu va mai convine când arbitrajul e corect. Voi Farul și Rapidul cele mai avantajate și tot voiurlati! Valoarea lui Coman se vede de asta nu prinde afara niciun contract iar fcsb-ul a demonstrat de ce este în stare în ultimii cinci ani jucând în Europa!

"gandire tipica a voua".....ai procesorul ars de atata frustrare, treci in standby sa nu ajungi leguma! Vine 27! :))))))))))))))))))

dodo001
dodo001  •  29 August 2023, 14:38
Postat de fabulos pe 29 August 2023, 11:44

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/florinel-coman-dosar-penal-permis-conducere-ucraina-688891.html CONTEXT: Florinel Coman a fost înregistrat, în februarie 2021, de aparatul radar, gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”. În momentul în care i s-au cerut actele, Coman nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie! Ca atare, fotbalistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis. La acea vreme, Gigi Becali, patronul FCSB, spunea despre Coman că are permis de conducere luat în Ucraina. Anchetatorii ar fi luat legătura cu autoritățile din Ucraina, pentru a afla cum fotbalistul roș-albaștrilor a dobândit carnetul de conducere în țara vecină. Ucrainenii au ignorat însă cererea autorităților din țara noastră, iar lucrurile s-au complicat și mai mult după ce Rusia a declanșat războiul în Ucraina. Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 și 5 ani! Esti multumit acum?

Oare de aceea nu-l ia nici măcar o echipa din Coreea?

dodo001
dodo001  •  29 August 2023, 14:34
Postat de parneava pe 29 August 2023, 13:44

Atentie,la eliminare Gaman a scos direct cartonasul rosu,nu a aratat intati galben.Asa ca suspendarea ar trebui sa fie de minim doua etape.Daca in raport scrie altceva,va fi din nou un cadou facut FCSB. In alta ordine de idei,in locul lui Gaman,as iesi pe post tv si as lamuri problema cu discutiile din teren.Nu exista arbitru care sa ia o decizie si sa spuna jucatorilor ca n-a luat-o el.Este o minciuna sfruntata,la fel ca si carnetul de conducere luat in Ucraina.Oricine ar fi facut puscarie pentru conducere fara permis si folosirea de documente false,dar se pare ca cineva l-a facut scapat.Cum de s-a intamplat una ca asta este greu de inteles.

Și eu am văzut la fel. A scos direct rosu. Bineînțeles ca Gigi TV a pus al doilea galben, dar imaginile de la TV arata clar... Rosu direct!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează