FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

“Foame de trofee”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iunie 2008 00:00

Torje a cerut ieri: “Să defilăm ca acum doi ani, cînd a fost nea Mircea Rednic prima oară antrenor la Dinamo!”.

După o jumătate de an petrecută în Ştefan cel Mare, Ga­briel Torje (18 ani) s-a acomodat la Dinamo, iar acum îşi doreşte să cucerească primele trofee din ca­rieră.

 

“Eu mai am multe de demonstrat aici, vreau să joc cît mai bine şi să cîştig tot ce se poate. Mi-e foame de tro­fee! Nu mă gîndesc momentan să plec, am multe de fă­cut. Trebuie să ne batem cu noi în primul rînd, iar apoi să ne facem jocul nostru, să defilăm în cam­pionat! CFR are echi­pă valoroasă, Steaua şi Rapid se bat an de an la titlu, dar sper că noi vom avea cîştig de cauză anul ăsta”, a mărturisit Torje.

 

Internaţionalul de tineret con­si­deră că Dinamo nu va mai re­­peta parcursul slab din sezonul trecut: “Trebuie ne­a­părat să trecem peste ce a fost, să nu ne mai gîndim la lu­crurile rele. Acum vorbim doar de viitor şi sîntem ob ligaţi să în­ce­pem cu dreptul, în forţă, ca să nu mai ratăm obiectivele. Nu ne per­mi­tem să mai terminăm cam­pio­­na­tul fără nici un trofeu în pal­ma­res, aşa ceva ar fi foarte greu de su­portat”.

 


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  16 Iulie 2008, 22:19

Bravo Gabry!!!!!Kiss u!!!!!Asa trebuie sa gandeasca toti jucatorii,sa nu le fie frica de adversari.O sa ajungi mare!Te iubim!!!!!!Forza Dinamo!!!!!!!!!

 •  26 Iunie 2008, 10:59

Knatzurfelagh,17 Nentori,Elfsborgh,Foresta Falticeni,...acestea sunt echipe de krupieri,sudori,schiori,receptioneri de hoteluri etc,etc,...insa ceea ce nu stie b oul ala de FCD este ca aceste echipe ingnisifiante au facut ISTORIE cu dinamo..:))))))))care dinamo este ECHIPA FANION A ROMANIEI:)))))))))))))))))))....

 •  26 Iunie 2008, 09:40

asta care te numesti FCD ai inbunit?de cand este dinamo echipa fanion a Romaniei?nu cumva re cele mai multe campionate,cupe,cupe ale campionilor si super cupe? sa nu bei apa rece baietica cat despre acest mare Hagi al momentului nu am decat sa spun ca valoarea lui este egala cu reactia dupa meciul cu steaua:"am batut Steaua sa moara fetele mele" mi se face scarba cand vad fotbalisti de teapa lui el nu intelege ca este varza si ca a fost umflat de Iancu pt a putea fi vandut fraieril

Vezi toate comentariile (6)
Comentează