FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FORTĂREAŢA

Articol de - Publicat sambata, 03 mai 2008 00:00

Dinamoviştii vor înnopta la Hotel Crystal Palace şi s-au luat măsuri de securitate ca jucătorii să nu fie deranjaţi.

1. Nici o persoană ne­a­u­to­ri­zată de oficialii clubului nu va ajunge pe palierul ocupat de roş-albi la hotelul Crystal Pa­lace!

2.Deşi nu se doreşte a se transmite o stare de pa­ni­că sau neîncredere, vor e­xis­ta bodyguarzi care au drept scop, în primul rînd, ca echipa să nu fie deranjată din exterior.

3.Jucătorilor li se va co­mu­nica să evite convorbirile te­lefonice începînd din a­ceas­tă seară şi pînă după meci şi să nu părăsească incinta sta­bi­li­men­tului de patru stele.

Acestea sînt trei dintre regulile speciale pe care “cîinii roşii” trebuie să le respecte în preajma meciului cu Steaua! Elevii lui Ţălnar in­tră as­tăzi după-amiază în can­to­na­ment la Săftica pentru ultimul an­tre­na­ment înaintea derby-ului. Sea­ra, vor părăsi baza SRI cu des­tinaţia Ho­tel Crystal Palace, al cărui pr­o­pri­e­tar este Dumitru Dragomir, unde vor cina şi vor înnopta, ur­mînd ca de aici să se plece mîine direct la stadion. Aşa s-a întîmplat de fie­ca­re dată înaintea meciurilor de acasă din ultima lună.

Amintiri
Anul trecut s-a speculat că Gigi Be­ca­li i-a premiat cu un milion de euro pe dinamovişti ca aceştia s-o învingă pe CFR (1-0), pentru ca Steaua să o­cu­pe locul doi şi să ajungă în Ligă. Surse autorizate au dez­văluit că şe­fii ste­lişti şi di­na­mo­vişti s-au întîlnit î­na­inte de meci la un hotel pentru a ba­te palma. După partida cu CFR, Red­­nic şi-a dus jucătorii să săr­bă­to­rească succesul la acelaşi ho­tel. S-a vorbit că acolo s-au împărţit banii. Nu­mele hotelului? Crystal Palace!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  03 Mai 2008, 11:04

3-1 ptr dinamo

 •  03 Mai 2008, 10:16

va rugam sa bateti steaua si s jucati cum juca catalin haldan pe vremuri.va rugam frumos.fortza dinamo.

 •  03 Mai 2008, 09:13

nu fiti suparati. poate anul asta prindeti intertotooooo...hahahahaha

Vezi toate comentariile (7)
Comentează