FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Fortza stă în atac » Lazăr şi Hanca pot face diferenţa în Derby, fiind cei mai importanţi oameni ai lui Dinamo în acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 00:00

Derby de România se anunţă exploziv la nivelul duelurilor din teren.

În tabăra roş-albilor există doi fotbalişti care au fost în acest sezon exponenţiali pentru trupa lui Andone. E vorba de Valentin Lazăr, care cu şapte goluri marcate este golgeterul echipei, şi de Sergiu Hanca, cel mai bun pasator al lui Dinamo, dar şi al Ligii 1, cu şase assist-uri.

De partea cealaltă, Fernando Boldrin este cel care le ţine piept celor doi "câini", fiind cel mai bun marcator şi cel mai bun pasator din lotul Stelei, cu şase goluri şi trei pase decisive.

Brazilianul are experienţă şi trofee

Chiar dacă cifrele stelistului sunt inferioare celor doi roş-albi, brazilianul are totuşi un mare avantaj în faţa celor doi. Boldrin are în CV trofee importante şi experienţa meciurilor cu miză, evoluând în tricoul Astrei în jocuri memorabile, cum a fost cel cu West Ham United, de la Londra, scor 2-2. Atunci, Boldrin a marcat un super-gol de la peste 20 de metri. Stelistul are şi o cotă de piaţă net superioară, cu 100.000 € mai mult decât valorile lui Lazăr şi Hanca, adunate.

Salvaţi de Ando

Sergiu Hanca şi Valentin Lazăr sunt la cele mai bune sezoane ale carierelor lor şi asta se datorează în mare măsură antrenorului Ioan Andone. Până să revină Ando în Ştefan cel Mare, Hanca era folosit de Mircea Rednic fundaş dreapta, iar Lazăr avea o relaţie foarte proastă cu "Puriul", care l-a ţinut mai mult rezervă sau l-a trimis pe "Lăzărică" împrumut la Chiajna. Imediat cum a preluat frâiele echipei, Andone l-a urcat pe Hanca mijlocaş, motivând că este un jucător cu viziune, de ultimă pasă, iar pe Lazăr l-a făcut titular incontestabil. Iar cei doi nu l-au dezamăgit pe antrenor.

Au dat gol rivalei, dar degeaba

Dintre cei trei, Lazăr şi Boldrin au reuşit să perforeze poarta rivalei tradiţionale, dar din păcate pentru ei, aceştia au punctat în înfrângeri ale echipelor lor. "Lăzărică" a marcat în Steaua-Dinamo, scor 5-2, şi i-a pasat decisiv lui Rotariu în meciul din acest an, Dinamo-Steaua, 1-1. Boldrin a marcat în poarta "câinilor" în prima etapă, când juca la Astra. Din păcate pentru el, Dinamo a umilit atunci campioana cu 4-1.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adelat
adelat  •  30 Noiembrie 2016, 11:40

Verificați puțin trofeele lui Boldrin :)))

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  30 Noiembrie 2016, 09:53

Bine ca-l tine pe Rotariu pe bara , cel mai bun jucător al lui Dinamo.praf e Andone. Sa-Și dea demisia mai repede.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close