FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Foștii jucători dinamoviști și-au pierdut încrederea în Negoiță: "Tot ce am vorbit în trecut s-a adeverit"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2015 22:24

Giani Kiriță, fostul căpitan al lui Dinamo, recunoaște că nu are așteptări mari de la jucătorii care au venit în această vară la formația din Ștefan cel Mare.

”Să vedem acum dacă cei veniți la Dinamo au valoare să joace în Liga 1. Este încă un proiect, un nou an, alți jucători și așa mai departe, ceea ce este la Dinamo de patru ani încoace. Că au fost tineri, că au fost jucători care n-au confirmat, cam asta a fost la Dinamo. Tot ce am vorbit în trecut s-a adeverit”, a spus Kiriță la Digisport.

Fostul fotbalist consideră că Dinamo ar avea un sezon bun dacă s-ar califica în play-off: "E posibilă o strategie bună, de ce nu? O strategie reușită ar fi să construiască o echipă care să facă față Ligii 1. Măcar să ajungem în play-off, dar din păcate Dinamo a ocupat locul 7, locul 8, ceva de neimaginat pentru această echipă. Din păcate, asta este situația de acum de la Dinamo".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
zecs93
zecs93  •  01 Iulie 2015, 00:42
Postat de geo.b. pe 30 Iunie 2015, 15:57

Mare dreptate ai.Mai pun si eu o intrebare,intrebatoare: Cei trei "gropari" de ce nu raspund in fata legi,pentru FALIMENTAREA UNEI SOCIETATI,care cred ca a fost cu buna intentie si cu buna stiinta,nu din nepricepere.Cu mentiunea ca Borcea ispaseste pentu altceva,pentru transferuri,dar pentru FURT NU PLATESTE NICI UNUL.

*** nu ne-am constituit parte civila in dosaru transferurilor cand i-au bagat pe infractorii aia la zdup. Pe langa ca ispaseau pedeapsa asta nu ar fi iesit pana nu ne-ar fi dat bani aia intrati in club, defapt intrati in buzunaru lor ca in club a intrat doar aerul !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  30 Iunie 2015, 15:57
Postat de sdoru pe 30 Iunie 2015, 10:37

Unde erau fostii jucatori, gloriile si simbolurile dinamoviste cand badea&borcea &turcu devalizau clubul dinamo si il ingropau in datorii?!Atunci erau muti?!Si pana ce performanta a facut dinamo cu borcea?!A castigat niste campionate si cupe in romania cand controla si vantul !si pe plan European eram zero barat ... pt ca nici nu aveau valoare plus ca m-ai si tranteau meciuri! MERITUL LUI NEGOITA SI PENTRU ASTA MERITA RESPECTAT, ESTE CA NU A LASAT CLUBUL DINAMO SA MOARA!OMUL STIE SI CAT POATE SA INVESTEASCA!OMUL ARE O VIZIUNA BUNA DESPRE MANAGEMENTUL IN FOTBAL DAR ISI STIE LIMITELE FINANCIARE! daca Negoita se retrage Dinamo moare! Unde este turcu acum?!de ce nu vine sa investeasca?oare de ce?pt ca trebuie plateasca taxe si impozite la stat! RESPECT NEGOITA!

Mare dreptate ai.Mai pun si eu o intrebare,intrebatoare: Cei trei "gropari" de ce nu raspund in fata legi,pentru FALIMENTAREA UNEI SOCIETATI,care cred ca a fost cu buna intentie si cu buna stiinta,nu din nepricepere.Cu mentiunea ca Borcea ispaseste pentu altceva,pentru transferuri,dar pentru FURT NU PLATESTE NICI UNUL.

geo.b.
geo.b.  •  30 Iunie 2015, 15:50

Daca tu AI FI FACUT PARTE DIN ORGANIGRAMA CLUBULUI toate ar fi fost roz si nu ai mai fi scos asa ceva din gura.Apropo,cat timp ai fost jucator,in fiecare an ai fost campion si ai jucat in CCE ? Eu nu prea cred,cred ca NU. SAU,ALTCEVA : Propune-i la Negoita ca-i cumperi jumatate din actiuni si SARI si TU CU BANUL,IAR IN IARNA SA-L ADUCI PE MESI. Dar nu cred ca o so faci,pentru ca ii mai comod sa comanzi la banii altuia.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează