FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Viorel Moldovan, șocat de decizia jucătorului achiziționat recent de FCSB: „Nu ştii ce te aşteaptă!”

Viorel Moldovan, la „Fotbal Show”
Viorel Moldovan, la „Fotbal Show”

Articol de - Publicat duminica, 17 decembrie 2023 10:02 / Actualizat duminica, 17 decembrie 2023 10:16

Transferat deja la FCSB, Luis Phelipe intră într-o scurtă vacanță. Nu va face parte din lotul ieșenilor pentru disputa din ultima rundă, chiar împotriva formației patronate de Gigi Becali.

Luis Phelipe este unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Poli Iași în acest sezon, cu trei goluri și trei pase decisive în 19 partide.

Revenire de senzație după 7 ani: „Vreau să mă întorc aici. Am fost la câteva meciuri ale FCSB-ului, am o relație bună cu MM Stoica”
TRANSFER
Revenire de senzație după 7 ani: „Vreau să mă întorc aici. Am fost la câteva meciuri ale FCSB-ului, am o relație bună cu MM Stoica”

Viorel Moldovan îl avertizează pe noul atacant al lui FCSB: „Să te odihneşti, Phelipe, că nu ştii ce te aşteaptă”

Viorel Moldovan a fost siderat de decizia lui Luis Phelipe de a intra în vacanță fix înaintea meciului cu FCSB și a avut un mesaj ironic pentru brazilian: „Să te odihneşti, Phelipe, că nu ştii ce te aşteaptă. Chiar îi sugerez să se odihnească bine. Să îşi pună zalele pe el!”, a declarat fostul internațional român, la Prima Sport.

Luis Phelipe: „La FCSB e greu să joci, sunt pregătit!”

Sunt gata, trebuie să muncesc mult, să-mi câştig locul în echipă. La FCSB e greu să joci, sunt pregătit să mă antrenez şi vom vedea. Vreau să văd acest meci, este un meci important pentru mine. E Poli Iaşi împotriva echipei mele, FCSB. Inima mea este împărţită. Vor fi momente grele, sunt convins. Dar mă duc acolo să muncesc serios, să fiu serios. 
- Luis Phelipe

Înainte de a ajunge la Poli Iaşi Luis Phelipe a mai jucat la Paysandu, Botafogo, Nautico, Atletico Goianiense, dar și în Europa, în Austria la Liefering și în Elveția la Lugano.

VIDEO. Declarațiile lui Florinel Coman, după FCSB - Hermannstadt 3-0

Vezi și alte știri:

Reacția curioasă a lui Răducioiu, după FCSB - Hermannstadt: „Hai că pun eu întrebarea!”
FCSB - Hermannstadt 3-0
Reacția curioasă a lui Răducioiu, după FCSB - Hermannstadt: „Hai că pun eu întrebarea!”
FCSB și-a sabotat rivalele! Jucătorii au cerut să intre în vacanță înainte de pauza de iarnă
FCSB - Hermannstadt
FCSB și-a sabotat rivalele! Jucătorii au cerut să intre în vacanță înainte de pauza de iarnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
viforul
viforul  •  17 Decembrie 2023, 14:20
Postat de concret pe 17 Decembrie 2023, 10:33

***

Ai perfectă dreptate. Asta a fost planul. Iar fraierii aia de la Iași, în frunte cu Briaur au luat un preț care pentru ei e ca averea șeicului din Bahrain. A apărut la TV cu niște explicații foarte inteligente printre care a zis și de oferta de 50000 pentru un împrumut pentru jucător. Deci Jiji a luat țeapă, dacă plătea 50000,25 plus 0,1 dintr-un eventual transfer l-ar fi luat! Ar fi fost cea mai bună ofertă, nu? Uită-te la el ce față de negociator de contracte are! Unde în lumea asta se întâmplă să vinzi un jucător sub valoarea lui de piață? Doar într-un campionat “circ”, unde banii de semințe susțin echipe de primă ligă. Însă plătim încă 2 mil de euro pentru un nou gazon pe un stadion abia dat în folosință……… A ce miroase aici?

legio.sud
legio.sud  •  17 Decembrie 2023, 13:42

Phelipe ăsta prima victimă , 4 meciuri îi dau .

concret
concret  •  17 Decembrie 2023, 10:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează