FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fotbaliștii de la Dinamo cer întăriri după remiza cu Gaz Metan: ”Să mai vină jucători!”

Foto Bogdan Dănescu
Foto Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2016 00:00

Și elevii lui Ando consideră că Dinamo trebuie să mai transfere fotbaliști.

Un mijlocaș polivalent și un atacant. Asta vrea Ioan Andone de la începutul verii. Și așteaptă să se perfecteze măcar una dintre mutări, Dan Nistor fiind pe lista de așteptări de mai bine de o lună, purtat pe la comisii în litigiul cu Pandurii.

S-a ajuns la situația în care și jucătorii "câinilor" să ceară transferuri. Miha Mevlja, căpitanul echipei, a fost cel care a spus public ceea ce se vorbește în vestiarul roș-albilor. "Sperăm că vor mai veni jucători, pentru că evoluăm în mai multe competiții", a comentat slovenul după 1-1 cu Gaz Metan.

La interviurile de după partidă, Ioan Andone a scos în evidență două idei. Diferite. A lăsat de înțeles că e pregătit pentru orice, dacă-i vor mai veni sau nu jucători.

"Mă descurc cu ce am. Sunt foarte mulțumit de lotul pe care-l am. Jucăm cu ce avem și din iarnă vom vedea. Toată lumea vorbește de transferuri, dar nu-ți poate garanta nimeni că rămâi pe locul 1", a spus antrenorul pentru DigiSport.

"Mai sunt multe de pus la punct. Mai avem nevoie de ceva jucători. Noi sperăm să ne întărim, să avem concurență pe posturi. Asta îmi trebuie. Lotul e bun, dar sunt jucători foarte tineri", a comentat apoi "Fălcosul" pentru Dolce Sport.

"Din păcate, după remiza cu Steaua, nu am reușit să facem un meci bun de atac, de dominare. Dacă nu greșea Romera însă, altul era rezultatul"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

6jucători au fost aduși de Dinamo în această vară: portarii Brănescu și Penedo, fundașii Romera și Oliva, mijlocașul Busuladzici și atacantul Daniel Popa. Brănescu, Romera și Busuladzici au fost integraliști în campionat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
chris_bu67
chris_bu67  •  28 August 2016, 13:14

Negoiță ești neputincios!Clona de Domnești va defila în acest campionat fiindcă are bani mai mulți ca tine,de fapt tu nu ai nimic!

calinescu_
calinescu_  •  28 August 2016, 10:16

ANDONE NU A INTELES NIMIK ....!!!!! EL E DEPASIT TOTAL DE FOTBALUL DIN ZIUA DE AZI .....!!!!! DACA MIHNEA FACE TRANSFERURI DUPA FIFA 2007 ......!!!!! CU BALGRADEAN ,TUCUDEAN SI LAURENTIU RUS NE RECASTIGAM IDENTITATEA ....!!!! EI SUNT FII RATACITORI ......!!!! CU DOI MIJLOCASI CENTRALI DE TIPUL LUI GABY MURESAN SI brevelt , castigam la pas campionatul

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 August 2016, 09:57

Andone cere, jucatorii cer, Negoita ramane surd. Si cu banii-n cont. Urmeaza derbiul cu ASA, ar fi cazul sa obtina si ei prima victorie. nu?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează