FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE

Fotbalistul din Liga 1 ale cărui legături cu mafia pariurilor au fost dezvăluite de Gazetă a fost dat afară în plin sezon!

Articol de , - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 13:00

Josip Soljici, fotbalist care a prins mai multe meciuri proaste în tricoul lui ACS Poli Timișoara, a reziliat astăzi contractul cu formația bănățeană.

"Clubul nostru a reziliat astăzi, de comun acord, angajamentul cu jucătorul Josip Soljici. Cu această ocazie, îi mulțumim mijlocașului pentru perioada petrecută la Poli Timișoara și pentru contribuția avută la spectaculoasa salvare de la retrogradare în stagiunea trecută. Îi urăm mult succes în continuare în carieră!", anunță clubul ACS Poli Timișoara.

SUSPECT ÎN CEL MAI MARE CAZ DE TRUCARE DE MECIURI DIN GERMANIA!

Soljici e jucătorul despre care GSP.ro a scris în urmă cu trei săptămâni că a fost angajatul mafiei pariurilor! El a fost suspect în 2009 în cel mai mare caz de trucare de meciuri investigat de procurorii germani. A fost transferat în Elveția și plătit de unul dintre capii rețelei, compatriotul său Marijo Cvrtak, condamnat ulterior la 5 ani și jumătate de închisoare. Citește AICI mai multe detalii despre acest caz!

În plus, Soljici a fost cel mai slab jucător de pe teren în înfrângerea din urmă cu o lună a lui Poli Timișoara în fața celor de la FCSB, scor 0-7. El a comis un penalty și a fost eliminat în partida respectivă. 

Croatul a comis-o și în meciul pierdut la sfârșitul lunii trecute în "optimile" Cupei României cu FCSB, scor 0-3, când l-a faultat în careu pe Golofca, dar arbitrul n-a acordat nimic. Apoi același jucător a trimis slab cu capul spre propriul portar, iar Golofca a profitat și a înscris.

Radu Birlică, vicepreședintele lui ACS Poli, declara după acest ultim meci: "După părerea mea, trebuie reziliat imediat contractul lui Soljici, dar nu depinde numai de mine. Trebuie să mă sfătuiesc cu președintele și consilul director. Îmi susțin afirmațiile cu evoluția lui de pe teren, pe care a văzut-o toată țara. Evoluțiile lui nu fac cinste fotbalului și tricoului clubului Poli. Păcat de munca și efortul colegilor lui, dar prestația lui a năruit tot ce construiau aceștia".

După rezilierea contractului în plin sezon de toamnă, Birlică susține - într-o declarație pentru Gazetă - că motivul oficial este forma slabă a croatului: 

“Astăzi s-a reziliat în mod amiabil contractul jucătorului Sojlici. Jucătorul a înțeles situația existentă și cererea conducerii de a nu mai continua cu clubul Poli, doar prin prisma condiției sportive arătată în teren în ultimul timp! Îi doresc mult succes în viitor!”

Conform unor surse din club, antrenorul Ionuț Popa - cel care l-a adus pe Soljic la club împreună cu impresarul Vojislav Vranjkovic - a insistat ca mijlocașul croat să fie păstrat, însă conducerea a dorit neapărat rezilierea contractului! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
983732924972315
Soos Vilmos  •  08 Decembrie 2017, 19:12

Costi draga, macar de la tine ma asteptam sa faci deosebirea intre a fi dat afara si a rezilia contractul ( pe cale amiabila ).

mosvasile
mosvasile  •  08 Decembrie 2017, 16:19

Nu cumva era necesar sa se aprofundeze cercetarile?Pentru ca insusi Becali a recunoscut-intr-o discutie cu Ioan Niculae,patronul Astra-ca i-a corupt un fundas, cu 10.000 de "dolaari" si e un proverb-francez-care zice ca cine e betiv,nu se va lasa de narav!

blatistu49
blatistu49  •  08 Decembrie 2017, 15:38

deschis o ancheta cu toti cu NEAGA primaria etc

Vezi toate comentariile (14)
Comentează