FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - FC VOLUNTARI 0-0

FOTO ASA - FC Voluntari s-a jucat în mocirlă! Terenul a arătat jalnic » Ilfovenii amenință: "Ne vom adresa comisiilor"

Captură TV Dolce Sport +5   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 20:20

ASA Târgu Mureș a remizat pe teren propriu cu FC Voluntari, 0-0, însă suprafața de joc a fost de-a dreptul dezastruoasă. Oficialii ilfovenilor au reacționat imediat când au văzut unde va trebui să joace echipa lor.

Înaintea meciului Daniel Leasă, managerul general, s-a arătat total dezamăgit de suprafața de joc și spune că, dacă se vor accidenta jucători de la echipa sa, va merge la comisii.

"De când urmăresc acest fenomen n-am întâlnit un asemenea gazon. Asta e strigător la cer! Când am aflat că acest meci va fi programat la Târgu-Mureș, am făcut o adresă către LPF pentru a trimite pe cineva să vadă cum e gazonul. Din păcate, la noi LPF e interesată să vadă câte scaune sunt în sălile de conferință și se întreabă de ce nu vin oamenii la stadion.

Sper să reziste terenul și să nu se întâmple nimic cu jucătorii. După pauză va fi o adevărată nebunie. Îți intră piciorul în această suprafață amestecată cu nisip, cu pământ. Dacă ni se vor accidenta jucătorii, ne vom adresa mai departe. Sper să nu se întâmple nimic", a declarat Leasă la TV Digi Sport.

Urmărește meciul liveTEXT AICI!

Și George Galamaz, directorul sportiv al ilfovenilor, a criticat în termeni duri starea gazonului de la Târgu Mureș.

 "Nu cred că putem spune că este un gazon. Este o combinație între noroi, mocirlă și nisip. Dimineață oricum arăta mult mai rău. Era foarte multă apă.

Noi suntem o echipă tehnică. Cred că toată lumea vrea să vadă fotbal, spectatorii, telespectatorii. Dar pe acest teren este imposibil. Am făcut contestație împotriva acestor condiții", a spus Galamaz la TV Dolce Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Februarie 2017, 16:27

Bine ar fi fost sa va traga o batuta *ungurii* ma ceacanailor cu pretentii. Ai cui sunteti ma adunaturilor de smecheri ? Nu cumva de-ai *familiei* Firea ? Pe ce bani jucati si aveti stadioane?

fcsb.86
fcsb.86  •  25 Februarie 2017, 08:48
Postat de Florin Dobrin pe 25 Februarie 2017, 08:23

dar ei nu tot pe terenu ala au jucat bai desteptiilor tehnici????

Ce ai spus tu se poate lua in considerare cand vorbim de doua echipe egale din punct de vedere valoric. ASA nu are nimic de pierdut, au jucatori care nu au jucat in liga1 vreodata, daca ii incurca gazonul si pe ei, asta e, ca oricum sanse sa castige un meci sunt aproape nule, in schimb echipele care vin acolo se lovesc de asa numitul teren, care defapt nu este. Pleaca de acolo cu un amarat de egal si inseamna puncte pierdute. Este normal sa urle... pana la urma nu conteaza ca joace ambele pe terenul ala, normal era sa nu joace nici una pe acel teren. In Romania a ajuns sa ne fie scarba sa urmarim un sport, asta da performanta pentru LPF.

755563951228428
Petrescu Cristian  •  25 Februarie 2017, 08:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează