FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CSU CRAIOVA

FOTO Astra putea termina meciul cu CSU Craiova cu un om în minus! Hațegan nu i-a dat cartonașul roșu lui Morais

Captură TV Dolce Sport +8   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 22:17

Cu 4 minute înaintea finalului de meci dintre Astra și CSU Craiova, scor 0-0, Junior Morais putea primi al doilea cartonaș galben și automat să plece mai devreme la cabine.

Fundașul Astrei a scăpat pe contraatac și a fost faultat în apropierea careului de Bancu. Imediat după fault, Morais s-a ridicat și a sărit să-l bată pe fotbalistul lui CSU Craiova.

Arbitrul Ovidiu Hațegan a intervenit și s-a băgat între cei doi. Centralul i-a arătat însă cartonașul galben doar lui Bancu pentru fault, nu și lui Morais pentru reacția nesportivă avută.

Următorul meci al Astrei este cu CFR Cluj în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1 săptămâna viitoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
sharpe
sharpe  •  12 Martie 2017, 13:24

Cati trapadusi cu logica minimala...de ce nu sunteti onești si realisti???in primul rând bancu merita direct roșu (fault brutal cu intensitate si fara intenția de-a juca mingea)...dar voi sunteti din filmul Clona...

854605894625108
Silviu Apostol  •  12 Martie 2017, 12:49

Artistule , dar de cel de-al doilea cartonas galben pe care TREBUIA sa-l primeasca Budescu nu zici nimic ? Alibec , pentru mult mai putin , l-a primit urgent la Cluj !

1025196294175439
Stolojan Claudiu  •  12 Martie 2017, 12:26

Prea multi "baieti de cartier" la astra... in frunte cu liderul lor M.Sumudica. Au o atitudine total nesportiva si din pacate un arbitru cu experienta lui Hategan nu a luat atitudine. In primul rand imi amintesc iesirea lui Sumudica care a patruns vreo 5 metrii in teren... cand el are locul lui unde se poate manifesta, acolo trebuia trimis in tribuna fara dubii. Budescu la fel arogant... la sfidat repetat pe arbitru astfel jocul a intarziat sa fie reluat , dar nu a primit al 2lea galben ... pe final Morais iarasi are o iesire de neinteles, voia omul sa isi faca dreptate singur...sa-l bata pe Bancu...dar arbitru s-a pus intre el si jucator si l-a iertat de al 2lea galben. Cu toate astea nu consider ca arbitru a influentat substantial rezultatul... dar culmea este ca tot Sumudica se plange la final de arbitraj. Sper ca genul asta de comportament sa fie sanctionat pe viitor... altfel o sa se ajunga sa se scuipe si sa se bata pe teren la ordinea zilei... urat!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează