FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO "Câinii" în haine noi » Dinamo a semnat azi un contract care o face să arate ca echipele mari

FOTO: Victor Vrînceanu +6   FOTO
FOTO: Victor Vrînceanu

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2016 13:21

Astăzi, Dinamo a susținut un eveniment în care și-a prezentat noul contract de sponsorizare.

Formația alb-roșie a semnat un contract cu firma Louis Purple, care îi va îmbrăca pe jucătorii dinamoviști. Evenimentul a avut loc într-un mall din capitală, iar începând de acum, "câinii" vor primi costume și ținute de gală, personalizate, pe care va fi brodată emblema clubului.

Ionuț Nedelcearu, Steliano Filip, Dorin Rotariu, Paul Anton, Miha Mevlja și Antun Palici sunt jucătorii lui Dinamo care au participat la eveniment, iar din partea conducerii a venit Ionel Dănciulescu.

Firma Louis Purple este cea mai importantă din Franța, în acest domeniu, fiind o compania made-to-measure.

Prețuri estimative:

Cămașă: 200 de lei
Sacou: 300-1.000 de lei
Pantofi: 900 de lei

"Este o ținută elegantă și ne simțim foarte bine îmbrăcați așa. Este o adevărată plăcere că avem un nou sponsor. Eu mă îmbrac foarte rar așa, pentru că suntem în plin campionat și nu avem timp de gală. Unele echipe se îmbracă așa și când vin la stadion, pentru meciuri, și nu ar fi o idee rea să facem și noi așa", a  spus Rotariu.

"Îi urez bun venit lui Bicfalvi. Sper să joace cât mai bine și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Meciul cu Chiajna trebuie tratat cu maximă seriozitate, pentru că este o echipă dificilă.

Nu vreau să comentez ce a spus Becali, pentru că mă interesează doar ce se întâmplă pe teren. Ar fi mare lucru că iau un trofeu cu Dinamo. Mai întâi trebuie să trecem de Astra și după aceea putem vorbi despre primul loc" Dorin Rotariu

 

"Este bine că a venit Bicfalvi, chiar dacă joacă pe post cu mine. E bine pentru echipă. Concurența ne motivează să jucăm și mai bine. Nu cred că vor fi probleme pentru că a jucat la Steaua. Suntem jucători profesioniști" Antun Palici

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
zecs93
zecs93  •  16 Februarie 2016, 17:09

Avem toale- Firma Louis Pourplon, Avem bautura-Firma Alexandrion sa mai avem si cu *** un parteneriat ca sa ne dea niste fetite :)))))))))) si avem de toate !!! Acuma fara caterinca dar e bine primit inca un sponsor, asta inseamna inca cativa bani in plus la buget, fiecare banut conteaza !!! jucatorii lui Dinamo parca sunt Agenti SRI cu costumele alea :))) Smecheri !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexpescaru
alexpescaru  •  16 Februarie 2016, 16:40

Louis Purple, Alexandrion, Honda... țoale, băutură, mașini mișto, toate la Dinamo ! Ăialalți - manele, scandaluri, pârnăiași, și tot ei sunt cu nasul pe sus. Aaaaah, de-abia aștept meciurile cu ei ! Îi dă afară Jiji pe toți i nu le dă nici un ban...atunci să te ții caterincă. Domn Prodan, fugi repede în Egipt, până nu se prind ăia cît te duce calul, că e jale mare ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează