FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

FOTO Cerere oficială făcută de Dinamo » Formația alb-roșie vrea să joace duminică pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 20:42

În următoarele zile, Arena Națională urmează să se deschidă, iar echipele din Liga 1 pot evolua din nou pe cel mai mare stadion din țară.

Dinamo vrea să fie prima echipă care evoluează în acest an pe Arena Națională și a depus o cerere către Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București pentru că duminică să joace meciul cu Pandurii pe cel mai mare stadion din Liga 1.

 

document

FOTO: www.dinamo1948.club

 

"Eu doream să jucăm meciul pe Arena Națională, pentru că pe Ștefan cel Mare ei au o altă forță. În plus, era o altă motivație și pentru noi, pentru că jucăm pe Arenă. Pe Dinamo gazonul nu este foarte bun și cred că Dinamo nu are aceeași forță când nu joacă acolo. Când nu evoluează în Ștefan cel Mare, lui Dinamo îi scade din personalitate când nu joacă în Ștefan cel Mare" Edi Iordănescu, la DolceSport

Dinamo și Pandurii se vor duela duminică, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (110)
lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  16 Martie 2016, 10:23
Postat de unico_biancorossi pe 16 Martie 2016, 10:06

esti complet deraiat, userule. rad si curcile de balamucul din capul tau. ura ti-a intunecat uzul ratiunii. nu numai tie, pe acest forum mai sunt vreo 20 de bolnavi iremediabili, incapabili sa deceleze ura de normalitate. sunteti demni de compasiunea publica.

tot el e .si nu 20 are peste 50 de conturi ..el e mizeria site-ului ghsesepe cat si pe dgfigisport ..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Martie 2016, 10:06
Postat de John Milne pe 16 Martie 2016, 00:28

Ionut Negoita a bagat deja doua milioane de euro in Dinamo si trebuie sa mai vireze inca 800.000 de euro, dar s-a trezit ca nu are nici o putere in clubul de fotbal, chiar daca este actionar majoritar. Negoita are dreptul de a sponsoriza echipa, dar nu are dreptul de a folosi numele, imaginea, sigla sau palmaresul acesteia, care ii apartin lui Nicolae Badea, prin Asociatia Clubul Sportiv "Fotbal Club Dinamo", care detine 11,08% din actiunile de la SC Dinamo 1948 SA, ca persoana juridica, alaturi de Ionut Negoita (88,8%) si Cornel Dinu ( 0.04%), scrie National. Altfel spus, Ionut Negoita a luat un lot de jucatori, bunurile mobile si imobile din patrimoniul societatii comerciale Dinamo 1948 SA si datoriile firmei.

esti complet deraiat, userule. rad si curcile de balamucul din capul tau. ura ti-a intunecat uzul ratiunii. nu numai tie, pe acest forum mai sunt vreo 20 de bolnavi iremediabili, incapabili sa deceleze ura de normalitate. sunteti demni de compasiunea publica.

vasy86le
vasy86le  •  16 Martie 2016, 09:05
Postat de gerulozaurus pe 15 Martie 2016, 22:05

mai bine scriati direct SC CLONA LU"DINAMO 1948 :))

Dinamo n are clona, doar voi aia de la fcsb sunteti clona stelei :)

Vezi toate comentariile (110)
Comentează